Gastblogger worden? Schrijf voor ons?

Omdat iedereen die deze website bezoekt ongetwijfeld een grote koffieliefhebber is, willen we maar al te graag artikelen van lezers accepteren die hun ervaringen goed geschreven kunnen onderbouwen. De richtlijnen voor deze artikelen zijn als volgt:

  • Aantal woorden: We hebben geen strikt minimum of maximum, maar de meeste artikelen die we plaatsen bestaan uit 1.000 tot 2.000 woorden.
  • Toon: We zoeken naar een vriendelijke, normale en over het algemeen positieve toon. Neem een kijkje naar een aantal van onze artikelen om een idee te krijgen.
  • Originele inhoud: Artikelen moeten uniek en origineel zijn. We accepteren geen inhoud dat ergens anders al geplaatst is.
  • We zijn niet geïnteresseerd in door SEO gedreven artikelen: Als je artikelen alleen maar schrijft met het doel om sleutelwoorden te plaatsen om zo een SEO-boost te krijgen, dan zijn we niet geïnteresseerd.
  • Biografie: We vinden het niet erg om een korte biografie over jezelf en links naar je website, Facebook, Pinterest en Twitter te plaatsen, welke we zullen promoten wanneer je artikel geplaatst wordt. Houd je biografie tot maximaal 2-3 zinnen.

We reageren graag op alle bijdragers, maar we bestaan bij Vivakoffie uit een klein team. Om die reden kunnen we soms niet iedereen beantwoorden. We kunnen je echter verzekeren dat we alle inzendingen zorgvuldig doorlezen. Als je artikel geaccepteerd is, dan zullen we binnen 14 dagen een antwoord geven. Is je artikel binnen twee weken niet geplaatst, dan was deze waarschijnlijk niet goed genoeg voor ons.

Door je artikel naar Vivakoffie te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden en elke vorm van bewerking die uitgevoerd door ons team.

Stuur je contactgegevens naar: info at vivakoffie.nl

Vivakoffie
Logo