Amandel espresso recept

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Kooktijd: 0 minuten
  • Aantal porties: 1 portie

 

Ingrediënten

  • 1 theelepel klassieke roast oploskoffie
  • 1 eetlepel heet water
  • 3/4 kopje chocolademelk
  • 1/8 theelepel amandel extract (meer of minder is ook mogelijk afhankelijk van je voorkeur)
  • 2 ronde bolletjes koffie ijs
  • Schweppes cream soda gekoeld (of een andere soort als je die lekkerder vindt)
  • Slagroom
  • Cacaopoeder voor de sier

 

Bereiding

  • Laat een groot 475ml glas koelen in de vriezer.
  • Los koffie op in heet water. Combineer het koffie mengsel, de chocolademelk en amandel extract in het koude glas en roer totdat het goed gemengd is. Voeg ijs toe.
  • Vul het glas met cream soda. Roer en spuit een laag slagroom over de top. Versier tot slot met cacaopoeder.
We kijken uit om ook jouw mening te horen

Wat is jouw mening?