Amandel espresso recept

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Kooktijd: 0 minuten
  • Aantal porties: 1 portie

 

Ingrediënten

  • 1 theelepel klassieke roast oploskoffie
  • 1 eetlepel heet water
  • 3/4 kopje chocolademelk
  • 1/8 theelepel amandel extract (meer of minder is ook mogelijk afhankelijk van je voorkeur)
  • 2 ronde bolletjes koffie ijs
  • Schweppes cream soda gekoeld (of een andere soort als je die lekkerder vindt)
  • Slagroom
  • Cacaopoeder voor de sier

 

Bereiding

  • Laat een groot 475ml glas koelen in de vriezer.
  • Los koffie op in heet water. Combineer het koffie mengsel, de chocolademelk en amandel extract in het koude glas en roer totdat het goed gemengd is. Voeg ijs toe.
  • Vul het glas met cream soda. Roer en spuit een laag slagroom over de top. Versier tot slot met cacaopoeder.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter