- Bereidingstijd: 10 minuten
- Kooktijd: 0 minuten
- Aantal porties: 1 portie
Ingrediënten
- 1 theelepel klassieke roast oploskoffie
- 1 eetlepel heet water
- 3/4 kopje chocolademelk
- 1/8 theelepel amandel extract (meer of minder is ook mogelijk afhankelijk van je voorkeur)
- 2 ronde bolletjes koffie ijs
- Schweppes cream soda gekoeld (of een andere soort als je die lekkerder vindt)
- Slagroom
- Cacaopoeder voor de sier
Bereiding
- Laat een groot 475ml glas koelen in de vriezer.
- Los koffie op in heet water. Combineer het koffie mengsel, de chocolademelk en amandel extract in het koude glas en roer totdat het goed gemengd is. Voeg ijs toe.
- Vul het glas met cream soda. Roer en spuit een laag slagroom over de top. Versier tot slot met cacaopoeder.