Bosch Tassimo TAS 2002 review

Voordelen: Tassimo biedt een grote variatie aan dranken. Je kunt genieten van een  Costa koffie, latte, cappuccino, warme chocolademelk of zelfs een kop thee, alles met een simpele druk op de knop.

Nadelen: Capsules zijn meestal duurder dan gemalen koffie. Deze machine kopen betekent dat je een langdurige relatie aangaat met de T-discs.

>> bekijk hier de beste aanbiedingen voor dit toestel >

Een van onze lezers zegt: „Het is twee maanden geleden dat ik het apparaat kocht. Dit is het beste koffiezetapparaat dat ik in de 23 jaar dat ik koffie drink heb gekocht.” En inderdaad, de Bosch Tassimo TAS 2002 is een uitstekend koffiezetapparaat en het T disk systeem van Tassimo heeft koffiezetten interessant gemaakt.

Op de TAS 2002 zit een plus-knop (+) die je toestaat meer koffie toe te voegen als dat nodig is. Het Tassimo TAS 2002 koffiezetapparaat maakt het leven voor de meeste koffieliefhebbers gemakkelijk aangezien het een erg snel en betrouwbaar apparaat is als je koffie gaat zetten.

Voordelen

  • Tassimo biedt een groot scala aan dranken. Zelfs Costa koffie kun je gewoon thuis drinken
  • Het apparaat is simpel te bedienen
  • Het apparaat zet een grote en hete kop uitstekende koffie, gebaseerd op de hoeveelheid en instelling die je gekozen hebt.
  • Er zijn veel opties om uit te kiezen, waaronder latte en cappuccino, wat het apparaat cool en gemakkelijk maakt voor koffieliefhebbers.
  • Het apparaat warmt snel op en kan dus snel koffie zetten.
  • Je kunt water of koffie toevoegen door op de (+) knop te drukken
  • Het ontwerp neemt weinig ruimte in de keuken in.

Nadelen

  • Je zult jezelf aan de T-disks moeten binden, en capsules zijn duurder dan gemalen koffie.
  • Het waterreservoir is erg klein en vergt regelmatig navullen.

Mijn oordeel

Dit koffiezetapparaat is simpel maar vol verrassingen. Tassimo biedt een uitgebreide range aan dranken en ik ben gek op een snelle koffie in de ochtend, een latte in de middag en een warme chocolademelk ’s avonds. Dit apparaat kan ze allemaal maken. Net als thee, cappuccino en nog veel meer, wat erg handig is als ik thuis ineens trek krijg in een kop Costa koffie.

Er is een streepjescode op de T-disk gedrukt wat ervoor zorgt dat je iedere variant met de perfecte druk en temperatuur kunt bereiden. Ik hoef niet te leren hoe ik een bepaalde koffie zet, want het apparaat doet al het werk.

De Tassimo is eenvoudig te bedienen, kan je favoriete dranken maken door een simpele druk op de knop en wordt door mij sterk aanbevolen. Zo simpel, een kind kan de was doen.

>> bekijk hier de beste aanbiedingen voor dit toestel >

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo