Chocolade munt cappuccino recept

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Kooktijd: 0 minuten
  • Aantal porties: 1 portie

Ingrediënten

  • 1/2 kopje melk
  • 1 tot 2 theelepels munt siroop
  • 2 eetlepels chocolade siroop
  • 1/4 kopje sterke Franse roast koffie
  • of 1/4 kopje sterk black silk koffie
  • Ongezoete cacaopoeder voor de versiering

Bereiding

  • Doe de melk gedurende 1 tot 1 1/2 minuut op hoog in de magnetron of totdat het heet maar niet kokend is. Klop de melk met een elektronische mixer op. Begin op een lage snelheid en verhoog deze wanneer de melk dikker wordt. Blijf kloppen tot het schuimend wordt.
  • Doe de pepermunt en chocolade siroop gedurende 20 seconden op de hoogste stand in de magnetron. Roer de koffie er doorheen.
  • Voeg de gestoomde melk toe en schep schuim op de top. Besprenkel met cacaopoeder voor de versiering. Serveer direct.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo