Delonghi EC152 review

Als je het te vermoeiend vindt om elke dag naar je favoriete koffiebar te moeten gaan voor je dagelijkse kopje cappuccino en je hebt ook zo’n hekel aan die lange wachtrijen voor een dampend kopje latte of espresso, dan is hier de ideale oplossing voor jou.

De Delonghi ontwikkelde voor jou de EC152 Pump Espresso koffie apparaat om je te voorzien in je dagelijkse behoeften aan warme dranken. Met zijn 19,5cm x 24cm x 28,5cm afmetingen en zijn drie kilogram aan gewicht, maakt hij in een handomdraai een overheerlijke cappuccino, perfecte lattes en authentieke espresso’s of een doodgewoon kopje koffie om je motor draaiende te houden.

 

Het geheim van het Cappuccino Systeem

Het geavanceerde ontwerp is slechts één van de aardige dingen die het apparaat lief en onweerstaanbaar maken. Deze machine wordt geleverd in een glimmende en moderne zwarte kleur die perfect past bij de stoere mannelijkheid van een vrijgezel en de onafhankelijke en sterke persoonlijkheid van de moderne vrouw. Het voordeel van zijn zwarte afwerking is dat vlekken niet zichtbaar zijn en het is gemakkelijk schoon te maken. Hoewel het apparaat voor het grootste gedeelte uit plastic bestaat is het uiterst duurzaam en zeer betrouwbaar. Nog een voordeel van deze machine is dat het niet gaat roesten en zeer eenvoudig te reinigen is.

De belangrijkste kenmerken van deze koffiemachine zijn het ‘cappuccino-systeem’ dat het geheim is achter de rijke en romige schuimlaag voor de perfecte cappuccino en de handige uitneembare lekbak voor een eenvoudige reiniging en de verwijdering in één beweging. Maar… er is nog meer. Het waterreservoir kan tot maximaal een liter water gevuld worden en kan in een keer twee koppen cappuccino of twee kopjes espresso zetten, prima. Andere functies die deze machine tot een favoriet maken zijn de krachtige prestaties van de 15bar pomp die ervoor zorgt een heerlijke smaak aan je espresso te geven; de filterhouder en stamper zorgen voor die zachte, dikke, schuimige cremelaag; een opbergvak voor het filter; verstelbare stoomuitstoot en een waterkoker die makkelijk overschakelt van het produceren van espresso naar het produceren van stoom in slechts een klik. Als je nu nog niet onder de indruk bent van deze machine weet ik zeker dat je liegt.

De Delonghi EC152 Pump Espresso Coffee Machine is zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. De bediening is zeer simpel en je krijgt jouw stomende cafeïneshot door slechts een paar klikken en binnen een paar minuten krijg je die koffieshop ervaring in je eigen huis.

Het hebben van je eigen Delonghi EC152 Pump Espresso Coffee Machine is elke cent meer dan waard en zal vreugde en genot brengen in de voorbereiding van warme dranken direct met het comfort van thuis. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en maakt erg lekkere koffie. Maak van jezelf een professionele barista. Zorg ervoor dat je de handleiding goed doorleest voordat je deze machine gaat gebruiken. Om je latte of cappuccino het lekkerste te laten smaken zorg je dat je altijd een voorverwarmd kopje in de buurt hebt. Geniet!

[offer_product]
7 Totale Score
Maakt ratelend geluid

Dit koffiezetapparaat is klein, zeer gemakkelijk in gebruik en qua onderhoud heb je er geen omkijken naar. Kortom: je zet overheerlijke koffie met dit geweldige apparaat. Het enige nadeel van dit koffiezetapparaat is het ratelende geluid. Maar... dat proef je niet af aan je kopje koffie.

Koffie kwaliteit
7.5
Gebruiksgemak
7.5
Design
6
Prijs
7

 

Lees ook zeker?

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo