Gaggia MDF review – koffiemolen

De Gaggia MDF Koffiemolen is ontworpen voor zowel professioneel als thuisgebruik. De machine heeft dezelfde maalkwaliteiten als de machines die je in verschillende espressobars kan vinden. Door middel van de automatische dosering kan je een afgemeten hoeveelheid koffiebonen direct in de filterhouder laten vallen. Het niveau is zo ingesteld dat twee keer moet trekken voor twee kopjes en eenmaal voor één kop espresso. Je kan de molenstenen gemakkelijk op 39 verschillende standen instellen, zodat je altijd precies die fijnheid die je nodig hebt, verkrijgt. De bonentrechter heeft een grote capaciteit zodat je continu koffie kan malen.

Bekijk hier onze koffiemolen TOP 10 >>>

Gaggia MDF Koffiemolen kenmerken

  • Grote capaciteit. De trechter heeft een capaciteit van 10 gram. Dit is voldoende om genoeg bonen te malen. Je bent dus verzekerd van een non-stop maling.
  • Schokbestendige kunststof behuizing. Dit zorgt ervoor dat het apparaat de trillingen van het maalproces weerstaat​​.
  • Doseermechanisme met hendel. Het mechanisme is gemakkelijk gebruiken. Met deze functie wordt de gemalen koffie rechtstreeks in de filterhouder aangebracht.
  • Duurzaam. Dit is een duurzame molen die voor jarenlang gebruik is ontworpen. Het is gemaakt van sterke materialen en een schokbestendige kunststof behuizing. Daarom kan hij jaren worden gebruikt voor de machine aan vervanging toe is.

Gaggia MDF koffiemolenVoordelen

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Grote capaciteit

Nadelen

  • Niet continu in te stellen

Gaggia MDF review conclusie

Een van de recente klanten die de Gaggia MDF koffiemolen heeft gekocht, zei: “Ik houd ervan deze molen te gebruiken. Hij is gemakkelijk in het gebruik en levert consistente resultaten. Ik kocht hem twee maanden geleden en ik gebruik hem dagelijks in mijn coffeeshop. Ik ben blij dat hij mij hetzelfde als andere dure machines biedt.”

De Gaggia MDF koffiemolen levert perfecte resultaten bij het malen van koffie voor uw espresso. Een duurzame machine kan vele jaren worden gebruikt voordat hij vervangen moet worden.

 

7 Totale Score
Perfecte resultaten

De Gaggia MDF koffiemolen levert perfecte resultaten bij het malen van koffie voor uw espresso. Een duurzame machine kan vele jaren worden gebruikt voordat hij vervangen moet worden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo