IJs cappuccino recept

  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Kooktijd: 0 minuten
  • Aantal porties: 4-5 porties

 

Ingrediënten

  • 1/2 kopje koud water
  • 2 eetlepels klassieke roast oploskoffie
  • 400ml zoete gecondenseerde melk
  • 3 kopjes ijsklontjes
  • Slagroom

 

Bereiding

  • Combineer water, oploskoffie en zoete gecondenseerde melk in een blender tot alles goed gemengd is. Voeg ijsklontjes toe. Bedek en meng totdat het mengsel soepel en schuimend is.
  • Giet in lange glazen. Spuit er slagroom overheen als je dat wilt.

Variaties

  • Amandel ijs cappuccino: voeg 1/4 theelepel amandel extract toe.
  • Vanille ijs cappuccino: voeg 1/4 theelepel vanille extract toe.
  • Muntige ijs cappuccino: voeg 1/4 theelepel munt extract toe.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo