Romige oplos ijskoffie

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Kooktijd: 0 minuten
  • Aantal porties: 5 tot 6 porties

 

Ingrediënten

  • 350ml gekoelde koffiemelk
  • 2 eetlepels klassieke roast oploskoffie
  • 1/3 kopje suiker of afhankelijk van je voorkeur
  • IJsklontjes
  • Slagroom

 

Bereiding

  • Combineer koffiemelk, oploskoffie en suiker in een blender. Bedek en meng totdat de koffie volledig is opgelost.
  • Serveer over de ijsklontjes. Spuit tot slot slagroom over de top.

 

Variaties

  • Romige vanille ijskoffie: voeg 1/2 theelepel vanille extract toe aan de blender.
  • Romige kaneel ijskoffie: voeg 1/2 theelepel vanille extract en 1/8 theelepel gemalen kaneel aan de blender toe.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo