Russell Hobbs 18623 review

  • Voor: De Russell Hobbs 18623 heeft een mechanisme aangedreven door een pomp van 15 bar en een watertank van 1.5 liter. Het kan espresso maken, cappuccino, caffé latte en werkt ook met gemalen koffie. Dit alles ingepakt in een roestvrijstalen behuizing voor een gladde en moderne look.
  • Tegen: Er zijn erg weinig klachten. Sommigen zeggen dat het aan de luide kant is en dat er een aantal onderdelen zijn die lastig schoon te maken zijn. Deze opmerkingen echter zijn niet een algemene zorg voor de meeste beoordelingen dus ik zou er niet te veel van denken.

 

»» Vergelijk goed de prijzen bij Coolblue

 

De Russell Hobbs 18623 is een koffiezetapparaat ingepakt in roestvrij staal die gebruikt kan worden om koffie, latte, espresso of zelfs cappuccino te maken. Je hoeft niet naar een koffiehuis gaan om je dag te beginnen met je favoriete drank. Met de 18623 kun je het zelf maken en dat kan in slechts een paar stappen.

De 18623 is een 15 bar drukpomp machine die een 1.5 liter capaciteit heeft in de watertank. Het heeft een melkopschuimer/stoom functie en een uitlekbak om dingen netjes te houden. Dit betaalbare koffiezetapparaat komt met een garantie van 3 jaar voor je gemoedsrust. De roestvrijstalen look maakt hem erg flexibel, in tegenstelling tot sommige fel gekleurde koffiemachines die er sneller gedateerd zullen uitzien. Zijn componenten zien er degelijk en compact uit. Je zou niet teveel moeite moeten hebben om er een plek in je keuken voor te vinden.

 

Gemakkelijk te gebruiken

De 18623 is best makkelijk te gebruiken in slechts een paar stappen:

  1. Je hoeft alleen het filter met een schepje gemalen koffie te vullen en een tikje naar beneden te geven om het filter in plaats te houden.
  2. Zet de 18623 aan en wacht tot het rode licht uit gaat. Dit vertelt je dat het water de gewenste temperatuur heeft bereikt.
  3. Zet je koffiekopje onder het filter en draai aan de knop tot aan datgene wat je wil maken en wacht tot het je kopje heeft gevult.

Het mooie aan de Russell Hobbs 18623 is dat het een heerlijk kopje koffie maakt en best gemakkelijk schoon te maken is. Dit maakt het tot een ideaal koffiezetapparaat voor thuis of zelfs voor een klein koffiehuis. Het feit dat het niet een fortuin kost is een geweldig pluspunt. Je wilt nou eenmaal niet bankroet gaat enkel om een heerlijk kopje espresso ’s ochtends te kunnen drinken, toch?

 

Kopjesverwarmer is een leuke toevoeging

De  Russell Hobbs 18623 heeft ook een kopjesverwarmer om je koffie langer warm te houden op de momenten dat je dat nodig hebt. Een hoop andere koffiezetapparaten die vandaag de dag op de markt zijn verwarmen het water niet erg goed maar de Russell Hobbs 18623 is een uitzondering. Jouw koffie zal zeker weten heet zijn wanneer het uit het apparaat komt en dat is wat je nodig hebt om je dag te beginnen. Het 1.5 liter waterreservoir is ook een geweldige toevoeging aangezien het je een flink aantal kopjes laat zetten voordat het opnieuw gevuld hoeft te worden. Het is een beetje luid tijdens het gebruik en de uitlekbak kan soms een beetje lastig schoon te maken zijn, maar er is niets waar je je zorgen over hoeft te maken.

 

Samenvatting Russell Hobbs 18623 review

Globaal genomen is hij het geld waard

Als je in acht neemt dat de  Russell Hobbs 18623 maar rond de 125 euro kost, biedt het veel waar voor je geld. Zijn functionaliteit en relatief goede watercapaciteit maken het tot een zeer goede toevoeging aan ieders keuken. Als je van koffie houdt, dan zul je van de 18623 houden. Het krijgt positieve reviews op verschillende websites, dat zou je moeten vertellen dat het een kwaliteitsproduct is en de garantie van 3 jaar je gemoedsrust zal bieden over zijn duurzaamheid.

 

»» Vergelijk goed de prijzen bij Coolblue

 

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo