Baratza Virtuoso Preciso Review koffiemolen

De Baratza Virtuoso Preciso Koffiemolen is een uitstekende machine die eenvoudig is te gebruiken en te onderhouden. Hij kan ook worden gebruikt om bonen te malen voor gebruik bij de veeleisende Franse koffiepers. De machine is in staat om in een mum van tijd fijne malingen te leveren. Geschat wordt dat deze machine 2,4 keer sneller is dan normale molens en conische maalsteenmolens. Het heeft een micro-aanpasfunctie, die wordt geregeld door een drukknop vooraan. De machine is eenvoudig te bedienen en te onderhouden. De molen is voorzien van een thermische beveiliging. Dit zorgt ervoor dat de motor in goede vorm wordt gehouden en daardoor wordt oververhitting voorkomen.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Baratza Virtuoso Preciso kenmerken

 • Baratza Virtuoso Preciso closeVerwijderbare maalstenen. De machine heeft maalstenen en komt met een borstel. Dit helpt bij het schoonmaakproces van deze molen.
 • Thermische veiligheid. Dit apparaat zorgt ervoor dat je motor in een goede vorm wordt gehouden. Dit voorkomt oververhitting die tot explosies kunnen leiden.
 • Duurzaam. Dit is een duurzame machine die van sterke materialen is gemaakt. HIj kan vele jaren lang worden gebruikt voordat hij moet worden vervangen.

 

Voordelen:
 • 40 verschillende instellingen
 • Het heeft een klok
 • Stille werking
 • Makkelijk schoon te houden
 • Makkelijk te gebruiken
Nadelen:
 • Gevoelig voor verstopping

 

Baratza Virtuoso Preciso review conclusie

Een van de recente klanten die de Baratza Virtuoso Preciso koffiemolen heeft gekocht, zei: “Ik ben blij dat ik deze machine heb gekocht. Ik heb de afgelopen drie jaar een oude molen die ik cadeau had gekregen, gebruikt. Met deze molen zijn de resultaten geweldig. Hij is heel gemakkelijk te gebruiken, maar trilt een beetje. Ik raad deze molen aan. “

De Baratza Virtuoso koffiemolen is ontworpen om het koffiemalen op te tillen naar een hoger niveau. De machine is gebruiksvriendelijk en erg duurzaam. Het is een goede machine die met meer dan 40 instellingen kan malen.

 

>>> bekijk hier onze koffiemolen TOP 10 >>>

9 Total Score
Uitstekende koffiemolen

Een uitstekende machine die eenvoudig te gebruiken en te onderhouden is. Is ontworpen om het koffiemalen op te tillen naar een hoger niveau. De machine is gebruiksvriendelijk en erg duurzaam. Het is een goede machine die met meer dan 40 instellingen kan malen

Rating van bezoekers: 2.66 (41 ratings)

2 Comments
 1. Reply
  robert 29 april 2015 at 21:09

  Na schoonmaken
  Doet hij niets meer
  Graag Hulp? ???

  • Reply
   Redactie 2 mei 2015 at 16:09

   Best nogmaals reinigen met eventueel azijn. Kan lukken. En mocht dit niet het geval zijn dan kan je best snel terug naar de winkel gaan om hem bij de fabrikant te laten nazien. Succes.

Wat is jouw mening?