Braun koffiezetapparaat reviews

Braun koffiezetapparaat modellen hebben koffie een geheel nieuwe betekenis gegeven. Braun is altijd op zoek naar de perfecte smaak en de Impressions, Aroma Deluxe en Aromaster modellen zien er niet alleen goed uit, maar maken ook nog eens koffie dat geweldig smaakt.

De Braun koffiezetapparaat geschiedenis

De huishoudelijke apparaten afdeling van Braun was het geesteskind van ingenieur Max Braun. Hij begon zijn business in 1921, waarmee hij componenten voor de toen nieuwe radio industrie aanbood.

In 1928 (het bedrijf produceerde nu componenten voor de nieuwe plastic industrie) verhuisde het bedrijf naar Frankfurt en in een nieuw en modern gebouw. In 1935 werd het Braun merk voor het eerst bekend gemaakt en sindsdien zijn ze een leider geweest op het gebied van innovatie en design van vele huishoudelijke apparaten.

In 1972 bracht Braun de KF20 koffiemachine uit. Met het compacte design en een enkel verwarmingselement voor het verwarmen van water en om de koffiekaraf warm te houden, werden de verkoopverwachtingen overtroffen en werd het bedrijf de leider in het koffiemachine design.

In 2005 vierde Braun 50 jaar succes op het gebied van design en innovatie. Braun zoekt niet alleen naar nieuwe technologieën om hun productlijn te verbeteren, maar ze hebben ook een kwaliteitscontroleteam en systeem om ervoor te zorgen dat de industriestandaarden behouden blijven en overtroffen worden.

De technologie en het design van de producten is een leider in de industrie geweest vanaf het begin van het bedrijf.

 

Braun Impressions koffiezetapparaten

Beste Braun KoffiezetapparaatDe consumenten van vandaag hebben geleerd om hun keukens als het centrum van het familieleven te ontwerpen. Keukens zijn niet langer verborgen voor het dagelijkse leven, maar juist het brandpunt. Vanwege deze update in ons denkgedrag introduceerde Braun de Impressions Design collectie. Dit Braun koffiezetapparaat maakt geweldige koffie en past perfect in het design van je keuken. De Impression collectie ziet er niet alleen geweldig uit, maar maakt ook nog eens geweldige koffie dat heet is en precies aan je wensen voldoet met de druk van een knop. Met zijn geborstelde roestvrij staal design en de bouwplanning krijg je elke keer een koffie die precies aan de wensen van jou voldoen. Je vrienden en hun smaakpapillen zullen onder de indruk zijn van je keuze.

De Braun Impressions collectie heeft al sinds 2004 koffiedrinkers wereldwijd gefascineerd met het design en de zonder twijfel goed smakende koffie. De Impressions KF600 is ontworpen om het water dat in je koffie gaat te filteren, om snel te brouwen en het warm te houden met de geïsoleerde karaf. De KF580E maakt het mogelijk om inschakel- en uitschakeltijd in te stellen. Hij filtert je water, brouwt de koffie snel en houdt deze warm in de karaf die zonder problemen afgewassen kan worden. Beide machines maken gebruik van een herbruikbaar filter, hebben de pauze en serveer feature en bieden opslag voor de kabel aan de achterkant van het Braun koffiezetapparaat. Beide maken tot slot ook rijke, aromatische koffie voor je genot.

 

Braun Aromaster koffiemachines

De Aromaster koffiezetapparaten zijn de werkpaardleiders van de Braun industrie. Ze blijven gewoon geweldige koffie maken zonder de toeters en bellen van andere designs. Het drup brouwsysteem biedt geweldige koffie en de karaf en deksel die veilig afgewassen kunnen worden zorgen ervoor dat je deze machines makkelijk schoon kan maken. Met waterniveau indicators op de brouwer en de karaf kan je zien hoeveel koffie je gaat maken en wanneer het proces afgerond is. Met pauze en serveer features hoef je niet te wachten tot het hele proces afgerond is voordat je je eerste kopje van de dag kan drinken. Verwijder simpelweg de karaf, giet de koffie in je beker en plaats de karaf weer in de machine zodat het proces afgerond kan worden. Er wordt niet gemorst en je kan genieten van een koffie wanneer jij wilt. Zowel de Braun Impressions als de Aromaster lijn hebben 1100 watt power, wat voor een snelle brouwtijd van je koffie zorgt. Je kan 4 tot 10 kopjes koffie voor je familie en gasten maken.

Braun Koffiezetapparaat kopen

In de meeste recensies blijven de meeste eigenaren van een Braun koffiezetapparaat het merk trouw. Wanneer het werkpaard er eindelijk mee ophoudt, dan kopen ze een nieuw Braun koffiemachine. Wanneer ze de stijl van hun machine willen upgraden, dan kopen ze een ander Braun koffiezetapparaat. Koffie wordt niet beter dan met de bewezen leiderschap van Braun in de industrie. Koop nu nog een Braun koffiemachine en ervaar wat je al die jaren gemist hebt.

 

Een overzicht van alle Braun koffiemachine reviews op VivaKoffie

 

Nog twijfel? Ga direct naar:

Meer reviews? Bekijk:

»» Direct naar alle test koffiezetapparaten reviews

Vivakoffie
Logo