Krups Dolce Gusto Movenza review

De Krups Dolce Gusto Movenza kopen?

De Movenza koffiecupmachine is onderdeel van de Krups Dolce Gusto serie, maar je beseft misschien niet eens dat het een koffiezetapparaat is als hij gesloten is.

De slanke, ruimteachtige bochten lijken meer op iets uit een sci-fi film. Maar smaakt de koffie net zo buitenaards? In deze Krups Dolce Gusto Movenza review zullen we antwoord geven op die vraag.

Direct prijzen vergelijken:


 

Positieve- en negatieve eigenschappen van de Krups Dolce Gusto Movenza

Positief:
  • Goede cappuccino-smaak
  • Degelijke espresso
  • Snel en stil tijdens gebruik
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Opvouwbaar wanneer je hem niet gebruikt
Negatief:
  • Waterreservoir is lastig te verwijderen
  • Lekbak mist indicator
  • Geen melkopschuimer

 

Wat is de Krups Dolce Gusto Movenza?

krups dolce gusto movenza koffiecupmachine

Deze Krups koffiecupmachine (verkrijgbaar in zwart of zilver) maakt gebruik van Dolce Gusto cups, die verkrijgbaar zijn in verschillende smaken zoals espresso, cappuccino, chocolade en latte macchiato. De cups geven aan hoeveel water je moet gebruiken, maar je kunt dit negeren als je liever sterker of slapper drinkt.

In tegenstelling tot de meeste koffieautomaten, kan dit apparaat worden ingeklapt tot een nette, gebogen vorm wanneer je hem niet gebruikt. Zo ziet hij er mooi uit op je aanrecht en wordt hij niet stoffig van binnen als je hem een tijdje niet gebruikt.

Het waterreservoir heeft een inhoud van iets minder dan een liter, wat typisch is voor een cupmachine.


 

Waar is hij goed in?

Het is snel. Het duurde tijdens deze Krups Dolce Gusto Movenza review slechts 22 seconden om op te warmen vanuit kou en een espresso duurde slechts 26 seconden. Je kan hem ook makkelijk gebruiken, omdat de machine volautomatisch is.

krups dolce gusto movenza review koffiecupmachine kopen

Direct prijzen vergelijken:

Doe er simpelweg een cup in, selecteer de hoeveelheid met behulp van de verlichte indicator en druk op de rode knop voor warme dranken of de blauwe knop voor koude.

De bedieningselementen reageren snel en tijdens het gieten spettert hij niet. Hij is ook niet luidruchtig, afgezien van een luide klap wanneer de cup doorboord wordt. Cappuccino’s hebben een goede smaak en espresso’s zijn degelijk.


 

Waar is hij minder goed in?

De smaken zijn niet slecht, maar ze zullen niet aan de smaken van iedereen voldoen. Cappuccino heeft een bijna gekarameliseerde smaak die voor sommigen misschien te zoet is. En omdat er geen melkopschuimer is, komt het schuim allemaal van de melkpoedercapsule, dus het mist de perfect witte schuimige toplaag.

krups dolce gusto movenza

De slanke behuizing van de machine zorgt ervoor dat het waterreservoir bijna naadloos achterin past, zodat hij er goed uitziet. Maar door de strakke pasvorm, moet je het juiste deel van de bedekking vinden om terug te schuiven voordat je het reservoir eruit kunt trekken. Je moet het reservoir bij de kraan vullen, omdat het gat te klein is om ter plaatse te vullen.

krups dolce gusto movenza

De lekbak kan worden aangepast aan verschillende kopmaten, maar is vrij klein en lastig te verwijderen, omdat er geen duidelijke vingergrepen zijn. Er is geen indicator om je te waarschuwen wanneer hij bijna vol is, dus je moet er aan denken om hem regelmatig te legen.


 

Conclusie van deze Krups Dolce Gusto Movenza review

krups dolce gusto movenza review koffiecupmachine kopen

Deze gebogen koffiecupmachine kan de moeite waard zijn om te kopen als je echt van de uitstraling houdt, maar als je op zoek bent naar geweldige koffie, dan zijn er betere alternatieven.

Deze koffiecupmachine bereidt aardig goede koffie en hij is snel en gemakkelijk te gebruiken. Maar door het ontwerp is het waterreservoir lastig te verwijderen.

Daarnaast moet je de volledige gebruiksaanwijzing van de website downloaden (wat je ook als positief kan zien als voorstander van minder papier). Wij kunnen dit apparaat aanbevelen aan iedereen die van een eigenzinnig ontwerp houdt.

Direct prijzen vergelijken:

 

7.5 Totale Score

Deze gebogen koffiemachine kan de moeite waard zijn om te kopen als je echt van de uitstraling houdt, maar als je op zoek bent naar geweldige koffie, dan zijn er betere alternatieven. Deze koffiecupmachine bereidt aardig goede koffie en hij is snel en gemakkelijk te gebruiken. Wij kunnen dit apparaat aanbevelen aan iedereen die van een eigenzinnig ontwerp houdt.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo