Philips HD7546 review

Zoals elke koffieliefhebber je zal vertellen, kan de machine die je gebruikt de gehele ervaring maken of breken. Alhoewel het maken van filterkoffie een redelijk simpel proces is, zou je verrast zijn hoeveel fabrikanten in de fout gaan op het gebied van het produceren van een kwalitatief product. Gelukkig maakt Philips niet dezelfde fout op dit gebied en hun HD7546 filter koffiemachine presteert uitstekend om een kwalitatieve, smaakvolle koffie zonder gedoe en toeters en bellen te maken. Hij is goed gebouwd met een simpel maar elegant design en hij biedt een consistente prestatie zonder te knoeien. In deze Philips HD7546 review zullen we de basisfeatures, voordelen en nadelen van deze filtermachine uitgebreid bespreken, zodat wanneer je besluit om een te kopen, je alle informatie die je nodig hebt op een plek terug kan vinden.

Vergelijk prijzen bij:

 

Philips HD7546 review:

Plus- en minpunten in een oogopslag

Positief

  • Onbreekbare roestvrij stalen thermoskan
  • Intuïtief design en functionaliteit
  • Heerlijke koffie
  • Brouwt koffie binnen 10 minuten

Negatief

  • Waterbassin kan niet losgekoppeld worden

 

Philips HD7546 review:

Wat koop je?

Een van de grootste dingen die de HD7546 helpen, is het feit dat de machine gemaakt is door Philips. Het 125 jaar oude Nederlandse bedrijf is makkelijk een van de meest innovatieve producenten van consumentenverlichting en elektrische producten. Philips maakt simpel gezegd dus geen rotzooi en de HD7546 is zeker weten een solide reflectie van het kwalitatieve design en de bruikbaarheid waar het bedrijf achterstaat.

Een feature van de HD7546 die er echt uitspringt, is dat hij een roestvrij stalen thermoskan heeft in plaats van glas, wat hem in essentie immuun maakt voor breuken. We weten niet of je al eens de zeer onaangename ervaring van het breken van je glazen koffiepot door te koud water hebt ervaren, maar zo niet, dan moge het duidelijk zijn dat het erg vervelend is. De roestvrij stalen kan van deze machine is niet alleen erg duurzaam, maar hij verricht ook nog eens uitstekend werk om je koffie uren lang warm te houden.

Onthoud dat de HD7546 niet een verwarmingsplaat onder de kan heeft, aangezien je deze simpelweg niet nodig hebt. Je koffie zal lange tijd heet blijven nadat je deze gebrouwen hebt, zonder dat de smaak verpest wordt.

We hebben verscheidene keren meegemaakt dat we direct een kopje koffie na het zetten dronken en twee (of meer) uur later was de koffie bijna nog net zo warm als toen het net gezet was.

De thermos heeft ook een serveerdeksel, welke je er op laat zitten wanneer deze op de machine staat en je kan deze makkelijk roteren om te schakelen tussen giet en vul modi.

Er is nog een andere mooie feature die we ontdekt hebben over deze machine. Je kan namelijk de kan verwijderen terwijl de koffie nog gebrouwd wordt (als je alvast een kopje koffie wilt) en zodra je de kan verwijderd zal de stroom van koffie stoppen. Best handig als je het ons vraagt.

Een kan koffie van deze machine zal je ongeveer 4 tot 6 kopjes koffie geven (afhankelijk van de afmetingen van je mok) en zoals we eerder al aangaven, zelfs als je even moet wachten voordat je de hele kan leegdrinkt, kan je er zeker van zijn dat je koffie nog steeds heet is na een paar uur.

Vergelijk prijzen bij:

Goedkoopste Philips HD7546 Review

 

Hoe makkelijk is hij om te gebruiken?

Op het gebied van eenvoudigheid is de HD7546 onverslaanbaar. Hij heeft een enkele ‘aan’ knop die het brouwproces activeert. Op dat moment hoef je alleen maar te wachten totdat de kan gevuld is met verse koffie (wat minder dan 10 minuten duurt) en hij schakelt daarna automatisch uit wanneer hij klaar is.

Zoals we eerder al aangaven maakt het anti-druppelmechanisme het zeer makkelijk om zonder knoeien of vlekken je koffie op je aanrecht in te schenken. De machine heeft een waterbassin van 1,2 liter, waar je makkelijk bij kan komen en welke makkelijk gevuld kan worden door de grote opening. Dit bassin heeft daarnaast ook een makkelijk te lezen waterindicator, waardoor het erg makkelijk om te zien is hoeveel koffie je gaat zetten en het bassin op de juiste manier te vullen. Het enige wat de machine nog makkelijker zou maken is een verwijderbaar bassin, maar dit is een klein detail.

Zoals je waarschijnlijk wel verwacht doe je standaard filters in dit koffiezetapparaat en hij heeft een ontkoppelbaar draaifilter om de voorbereiding zo simpel mogelijk te maken. Op het gebied van schoonmaken is alles weer enorm simpel, aangezien alle onderdelen in de vaatwasser kunnen en het oppervlakte van de machine kan je door het gebruikte materiaal erg makkelijk schoonvegen.

Zelfs als je vergeet om de machine uit te schakelen, zal deze automatisch na twee uur uitgaan, zodat je jezelf onderweg naar het werk niet af hoeft te vragen of je het koffiezetapparaat wel uit hebt gezet.

Nog een geweldige feature van deze machine is dat hij je aardig wat ruimte bespaart in de keuken door zijn compacte design en zijn elegante uitstraling past goed in bijna elke keuken. Combineer deze elementen van uitstekende vorm en betrouwbare functionaliteit en je hebt een uitstekende koffiemachine die echt niet verslagen kan worden.

 

Welke accessoires worden meegeleverd?

Zoals je waarschijnlijk al had geraden wordt de Philips HD7546 niet met een hoop toeters of bellen meegeleverd, door het feit dat het zo’n eenvoudig te gebruiken koffiezetapparaat is. Alles wat je nodig hebt om een geweldig kopje koffie te maken is al aanwezig, dus er zijn echt geen extra accessoires nodig.

 

Nog andere dingen die je moet weten over de Philips HD7546?

Een belangrijk stukje informatie dat we niet wilde vergeten, is dat de Philips HD7546 geleverd wordt met een garantie van twee jaar, wat nog meer bewijs is dat het bedrijf achter hun product staat. Je hebt zeer waarschijnlijk de garantie nooit nodig dankzij de kwalitatieve constructie van deze machine, maar het is altijd goed om te weten dat het er is wanneer je het nodig hebt.

Beste Philips HD7546 Review

 

Conclusie Philips HD7546 review

We hebben al aardig wat filter koffiezetapparaten in onze handen gehad en eentje die zo betrouwbaar is als de HD7546 hebben we nog nooit getest. Hij doet wat hij moet doen en zeer consistent, waarbij je elke keer er zeker van kan zijn dat je een rijk en smaakvol kopje koffie krijgt. We weten dat de ervaringen en meningen van iedereen anders zijn, maar wij hebben echt niks slechts te zeggen over deze machine. Als je op zoek bent naar een snelle en makkelijke manier om geweldige koffie te maken en dit lange tijd heet wilt houden, dan is de Philips HD7546 het koffiezetapparaat dat je moet kopen.

Vergelijk prijzen bij:

We hopen dat je genoten hebt van deze Philips HD7546 review.

9 Totale Score
Beste koop koffiefiltermachine

Als je op zoek bent naar een snelle en makkelijke manier om geweldige koffie te maken en dit lange tijd heet wilt houden, dan is de Philips HD7546 het koffiezetapparaat dat je moet kopen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo