Sage Barista Express Review

Wil je de Sage Barista Express kopen? Het lijkt er op dat vele espresso-liefhebbers van overal ter wereld hun zinnen verliezen bij deze halfautomatische espressomachine. Een koffiemachine geprijsd in het middensegment en ongeëvenaard in deze categorie. Je bent hier natuurlijk omdat je overweegt hem te kopen, maar wat als deze machine niet de juiste keuze voor je is?

Als je op zoek bent naar een goede, halfautomatische espressomachine (pistonmachine) in het middensegment, lees dan aandachtig verder. De Sage Barista Express is een fantastische keuze voor sommigen, maar een vreselijke keuze voor anderen.

Laten we diep in deze Sage Barista Express review duiken en ontdekken bij welke doelgroep je behoort.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Is een halfautomatische espressomachine geschikt voor jou?

sage the barista express

We zijn laaiend enthousiast over deze Sage espresso machine. Maar hij is nog steeds niet geschikt voor iedereen. Voor je de sprong waagt – heb je overwogen of dit type koffiemachine geschikt is voor jou?

Ben je bereid te leren espresso te zetten?

Als zelf thuis espresso maken nieuw voor je is, dan moet je er zeker van zijn dat je alle toeters en bellen aankan die een meer gevorderde koffiemachine als deze biedt. Je ZULT het nodige moeten leren. Je moet espresso extraheren, bonen malen, doseren, aanstampen, en melk opschuimen leren te beheersen. Maar dit is juist het leuke gedeelte!

Als je al weet hoe je een halfautomatische espressomachine moet bedienen, zit je goed. De Sage Barista Express is een eenvoudige koffiemachine om te bedienen als het om half-automaten gaat. In feite is hij gemakkelijker dan de meeste.

Bij half-automatische machines moet je zelf het shot brouwen. Dit is goed want het betekent dat je het resultaat zelf in de hand hebt.

Als je gewoon snel en gemakkelijk een lekkere espresso wilt zonder naar de dichtstbijzijnde koffieshop te gaan, kun je een volautomatische espressomachine overwegen. Deze doen alles voor je. Je drukt op een knop en je drankje komt eruit. Als je niet tevreden bent met een half-automaat, ga dan naar deze pagina en zoek iets anders.

Ok, ben je er nog? laten we dan beginnen met de beoordeling. Straks heb je hem op je aanrecht staan en ben je net zo opgewonden als wij waren.

 

Onze uitgebreide Sage Barista Express review

Brouwmogelijkheden – 5/5

sage barista express pistonmachine

Of je nu een espresso newbie bent of een expert; je zult elke dag genieten van verbazingwekkende kwaliteitsvolle drankjes op basis van espresso als je de Sage Barista Express in huis haalt. Het komt zelden voor dat een espressomachine aan de behoeften van zowel beginners als experts (tegelijk) voldoet…dus laat het ons uitleggen.

Je krijgt 4 filtermandjes bij de Sage Barista Express – druk- en drukloze versies van een enkele en dubbele filter. Je zou ze ook enkelwandige of dubbelwandige mandjes kunnen noemen.

Als je een beginner bent, of je gewoon lui voelt – begin dan met de drukkorfjes. Deze nemen de noodzaak weg om het shot perfect in te stellen door de maalinstelling en de maalhoeveelheid aan te passen. Je zult nog steeds moeten prutsen, maar er is een grotere marge voor fouten. Maar je kunt de druk op de draaischijf zien, en bijstellen. Je zult nog steeds een geweldig shot espresso kunnen trekken, zelfs als je een beginner bent.

De knoppen voor 1 en 2 kopjes koffie worden alleen voor volume geprogrammeerd. Ze zijn niet ingesteld op een ’30 seconden’ shot of een ’20 seconden’ shot.

Voel je je zelfverzekerd? – Dan is de volgende stap om te brouwen met de niet onder druk staande manden. Je zult het shot moeten instellen, maar als je dat eenmaal gedaan hebt, brouw je verbluffend lekkere espresso.

De aangepaste regelaars op de Express geven je verschillende mogelijkheden om je shot espresso aan te passen, zodat je het op een hoog niveau kunt instellen. Met de doseringsregelaar kun je de maalhoeveelheid in elk kopje variëren, tussen 19 en 22 gram gemalen koffie, die de verhouding koffie/water bepaalt. De maalgraadregelaar laat je kiezen uit 16 niveaus van fijnheid, die de extractie (en smaak) van je espresso beïnvloeden.

“Het ritueel van instellen, je eerste shot trekken en je maalgraad afstellen om het allerbeste uit die lekkere koffie te halen is uiterst bevredigend”

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Gebruiksvriendelijke functies – 5/5

Bediening sage the barista express

Ok – we behandelden hierboven al het feit dat de Sage Barista Express een ‘luie / newbie’ zetstand heeft, wat een enorm pluspunt is. Maar welke andere functies heeft hij om je brouwervaring te verbeteren? Hoe scoort hij op de schaal van gebruiksgemak?

Laten we bij het begin beginnen (letterlijk). De meest voor de hand liggende eigenschap is de ingebouwde koffiemolen en bonenreservoir. De bonencontainer is er gemakkelijk uit te halen zodat je hem kunt bijvullen of de maalschijven kunt schoonmaken (daarover hieronder meer).

De ingebouwde molen bespaart je €300+ op de aanschaf van een aparte koffiemolen.

Sage staat bekend om het bouwen van goede koffiemolens. Met de roestvrijstalen kegelvormige maalschijven en 16 maalinstellingen kun je je maalgraad fijn afstellen en dat perfecte kopje lekkere koffie maken. Verser dan de koffiebonen direct uit de molen in het portafilter te laten vallen wordt het niet.

“Een barista zal je snel vertellen dat het belangrijkste ingrediënt om een geweldige espresso af te leveren is dat je verse bonen gebruikt en ze zo dicht mogelijk bij het moment van gebruik maalt”

Ok, laten we nu verder naar beneden gaan en kijken naar het display, de knoppen, de programmeerbaarheid en hoe het allemaal werkt.

Eerst bepaal je of je een single of double shot wilt door een filtermandje te kiezen (groot of klein), en de knop voor de filtermaat te kiezen. Zoals we hierboven al zeiden, kun je kiezen om je shot ‘in te draaien’ door een korf zonder druk te gebruiken, of voor de ‘luie modus’ te gaan door een korf met druk te kiezen.

Dan duw je je porta-filter eenvoudig in de maalbeugel. Deze drukt op een knop en maalt de perfecte hoeveelheid koffie in je filter. Verwijder de tamper en stamp je gemalen koffie aan. Vergrendel je porta-filter en laat de koffiemachine beginnen te extraheren door op de enkele of dubbele kop knop te drukken.

Het proces om een shot perfecte espresso te trekken is eenvoudig… maar geeft je de mogelijkheid om te prutsen om je shot in te stellen als je wilt spelen.

Zodra je op brew drukt, begint de Express met een ‘pre-infusie’ stadium. Dit betekent dat de koffiemachine het koffiedik nat maakt en 30-60 seconden wacht voor hij het shot trekt. Dit zorgt ervoor dat het gebrouwen shot veel beter is.

De Barista Express bevat ook verschillende functies die je espresso reis nog beter maken:

 • 1600-watt thermocoil-verwarmingssysteem voor snel opstarten (minder dan 1 minuut)
 • Lage druk pre-infusie en 9-bar espresso zetdruk uit zijn 15-bar pomp, voor optimale extractie
 • Zetdrukmeter die je aan de hand van het drukniveau vertelt hoe je je shot afstemt.

Al bij al bewijst deze koffiemachine zich als een uitstekend springplank naar de meer geavanceerde barista vaardigheden. Hij wordt zelfs geleverd met al deze accessoires om je op weg te helpen:

Ok, nu je een heerlijke espresso met de perfecte crema in je voorverwarmde kopje trekt: is het tijd om de melk aan te pakken.

 

Melk opschuimen – 5/5

sage barista express stoompijpje

Ja, met deze espresso machine kun je heerlijke cappuccino maken. Je moet wel leren hoe je melk moet stomen en opschuimen met de Sage Barista Express. Dit is geen volautomatische koffiemachine die alles voor je doet. Die zijn voor gemakzuchtige mensen.

MAAR… wat het opschuimen van melk betreft maakt de Express, alweer, het leven gemakkelijker. De roestvrije 360-graden staaf maakt het gemakkelijk de juiste hoek voor je dampende kan te vinden, en of je nu gaat voor een kop melkschuim voor een cappuccino of zijdezacht microschuim voor een latte macchiato, de infuser doet goed werk. Onnodig te zeggen dat het één van de beste latte machines is.

Hij gebruikt een conventioneel thermoblok staafje. Uiteindelijk betekent dit dat JIJ de controle hebt en de lucht in het schuim moet krijgen, dus wees bereid te oefenen als het je eerste keer is. Het kan een beetje uitdagend zijn voor totale beginners, maar het is de beste optie voor wie het wil leren. Je hebt maar een handvol oefengangen nodig om de kunst van het melkschuim onder de knie te krijgen

 

Schoonmaken – Ieders minst favoriete onderdeel – 4.5/5

sage barista express pistonhendel

Als je 3x zoveel tijd moet besteden aan het schoonmaken van je koffiemachine dan je nodig hebt om die verdomde heerlijke koffie te zetten, begint een uitstapje naar de koffieshop er steeds beter uit te zien. Espressomachines zijn er om berucht dat ze zwaar op de proef gesteld worden als het op schoonmaken aankomt. Maar niet de Sage Barista Express.

Klanten zijn meestal dol op de kleine maar handige functies die in de Express zijn ingebouwd en die het schoonmaken net dat beetje gemakkelijker maken. Om de maalschijven schoon te maken: verwijder met één draai de koffiebonen-container en je hebt toegang tot (en verwijder) de stalen maalschijven. Hetzelfde geldt voor het afneembaar waterreservoir en waterfilter – met een handomdraai ontgrendel je het, verwijder je het, maak je het schoon en vul je het opnieuw.

Hij heeft ook een ingebouwd “maak me schoon” lampje, en een ‘zweverig ding’ in de lekbak (bij gebrek aan een betere term) dat je vertelt wanneer het tijd is om hem te legen. Ook hier knal je hem er gewoon uit om hem gemakkelijk schoon te maken.

De Express verliest een half punt omdat je onvermijdelijk wat koffiegruis in je lekbak krijgt dat zich met water vermengt tot slib. Maar dit gebeurt alleen omdat de ingebouwde koffiemolen bestaat. Het is onvermijdelijk, maar niet erg.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Bouwkwaliteit – 4.5/5

sage barista express espressomachine

De bouwkwaliteit van deze koffiemachine (die bestaat uit onderdelen van Italiaanse makelij) garandeert dat de espresso die je brouwt trouw is aan de fijnste smaken uit Italië.

Opnieuw verliest hij hier een half punt omdat zijn behuizing van geborsteld roestvrij staal over het plastic binnenwerk ligt. Maar voor €499,95 gaat niemand je een volledig roestvrijstalen koffiemachine verkopen. Ze zouden failliet gaan.

Klanten lijken te houden van de manier waarop de Barista Express gebouwd is, en hij wordt geleverd met een beperkte garantie van een jaar voor je gemoedsrust.

 

Koop de Barista Express niet als…

Je geen zin hebt om espresso te leren brouwen – De Express is een krachtige, flexibele machine, maar het vergt wat oefening en inzicht om alle nuances onder de knie te krijgen. Wil je alleen maar op een knop drukken, koop dan een volautomatische espressomachine zoals de Saeco Picobaristo. Een andere geweldige espresso machine die we aanbevelen is één van de industrie-favorieten op dit gebied: de Delonghi Dinamica ECAM350.55 volautomatische koffiemachine.

Je bezit al een goede losse koffiemolen – Als je al geïnvesteerd hebt in een goede koffiemolen die maalt voor espresso, is het niet nodig te investeren in een machine met ingebouwde bonenmaler. Ga in plaats daarvan voor iets als de Bambino – die lijken op de Express, zonder de geïntegreerde koffiemolen. Een andere koffiemachine die je kunt bekijken is de Gaggia Classic Pro, die we hier uitvoerig besproken hebben.

Je bent een gevorderde espresso brouwfreak – Als je de kunst van het espresso maken al onder de knie hebt, zullen een paar van de functies van de Sage Barista Express, zoals de drukmeter, je doen geeuwen. Als dit als jou klinkt, overweeg dan iets als de Sage Duo Tempo (maar je hebt nog steeds een losse koffiemolen nodig)

De Sage Barista Express is toch een aardige investering. Voor sommigen kan hij daardoor onbereikbaar zijn. Vergeet echter niet dat een goede koffiemolen je bijna €300 kost (vaak meer). Om de beste goedkopere optie te vinden, kun je onze Cafe Barista review, DeLonghi EC155 review en EC702 review lezen. Als je een grote fan bent van Sage espresso machines, is de Cafe Roma ook een goede keuze, vooral als je een grote latte macchiato fan bent.

Je koopt voor een koffiezaak – Deze espresso machine is bedoeld voor thuisgebruik en zal het niet goed doen onder hoge werkdruk in een commerciële omgeving. Ik heb geen idee hoe je zelfs maar zo ver gekomen bent in dit artikel. Ben je high? Hier is onze gids over commerciële espresso machines.

 

Conclusie Sage Barista Express review

Functies als de geïntegreerde koffiemolen, de doseer- en zetmogelijkheden, en de mogelijkheid om hem gemakkelijk (en snel) schoon te maken. Maken de Sage Barista Express tot een uitstekende koop die je thuis brouwen tot leven brengt. Het is niet voor niets overal op het internet de best verkochte espresso machine. Wij konden het zelf niet laten – we bestelden, en betaalden, zodra we hem elders gebruikt hadden.

De Sage Barista Express is een pistonmachine die ontworpen is om een sprankeling in je echte barista-avonturen te brengen!

 • Beste prijs kwaliteitverhouding halfautomatische machine op de markt.
 • Ingebouwde koffiemolen, geavanceerde stoompijpje, geïntegreerde tamper van 54 mm
 • Geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden.

Vergelijk prijzen nu bij:

8.5 Totale Score
Een espressomachine met hoge prestaties voor een betaalbare prijs

Koop het! Als je al een tijdje op zoek bent naar een espressomachine, zoek dan niet verder dan de Sage Barista Express. Zijn hoge kwaliteit espresso, aanpasbare instellingen, en handige ontwerp maken hem de prijs meer dan waard. - Beste prijs kwaliteitverhouding halfautomatische machine op de markt. - Ingebouwde koffiemolen, geavanceerde stoompijpje, geïntegreerde tamper van 54 mm - Geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden.

 

Gebruiksaanwijzingen

De Sage Barista Express instellen

Er staan gedetailleerde aanwijzingen voor het instellen in het begeleidende handboek, dus we gaan er hier niet dieper op in. Maar als je haast hebt om dat eerste kopje perfecte espresso koffie te zetten, volgen hier de basis stappen voor het instellen:

 • Pak je machine zorgvuldig uit en zorg dat je alle onderdelen en accessoires bij de hand hebt. Vink ze af van de bovenstaande lijst.
 • Zoek het waterfilter en laat het 5 minuten in een kan water weken, spoel het filter dan af onder een stromende kraan.
 • Klik het waterfilter in zijn houder (naar beneden duwen) en vergrendel de houder in de bodem van het waterreservoir. Er zit ook een draaiknop op het filter waarmee je de datum van eerste gebruik kunt instellen. Sage raadt aan het waterfilter om de 3 maanden te vervangen. Je kunt hier vervangende Sage waterfilters kopen.
 • Vul het waterreservoir met schoon water en zet het weer op zijn plaats op de machine. Wees voorzichtig als je water morst in de blootliggende geïntegreerde bonenmaler, je zou hem kunnen beschadigen. Als je de geïntegreerde molen toch nat maakt laat hem dan eerst drogen voor je de koffiemachine gebruikt.
 • Vergrendel de koffiebonen-container. – De koffiebonen-container zit bovenop de geïntegreerde bonenmaler. Als hij niet goed gemonteerd is, gaat het lampje ‘filtermaat’ knipperen.
 • Steek de stekker in het stopcontact en zet de koffiemachine aan.
 • Spoel de koffiemachine door. Laat water door de groepenkop lopen door op de ‘2 kopjes koffie’ knop te drukken. Het water zal in de lekbak lopen- maak je geen zorgen de lekbak kan veel water bevatten. Ik zou op dit punt ook het portafilter met het gewenste filtermandje doorspoelen. Spoel nu het stoompijpje door. Zorg dat hij boven de lekbak gericht is en zet de waterknop op stoom. Laat hem druk opbouwen en laat er minstens 10 seconden stoom doorheen lopen. Zet daarna de draaiknop op heet water en laat het 10 seconden lopen. Herhaal de bovenstaande spoelstappen tot het waterreservoir leeg is. Het kan zijn dat je op een bepaald moment ook de lekbak moet legen.

Hoe moet je de Sage Barista Express gebruiken

Het gebruik van de Sage Barista Express is eenvoudig, hoewel het in het begin wel wat experimenteren is om hem zo in te stellen dat je de heerlijke koffie krijgt die je nodig hebt:

 • Vul de trechter met je koffiebonen. Vanzelfsprekend moet je de lekkerste koffiebonen kopen die idealiter binnen 2 weken vers gebrand zijn. Nadat je zoveel geld hebt uitgegeven aan een luxe halfautomatische espresso machine, zoals de Sage Barista Express, zou het echt zonde zijn de kantjes ervan af te lopen door geen kwalitatieve koffiebonen te gebruiken, en zorg ervoor dat het een verse boon is bovendien!
 • Stel de draaiknop voor de maalgrootte in. Het is aan te bevelen te beginnen bij 8 en naar gelang daarvan een grovere of fijnere maling in te stellen. De grootte van de gemalen koffie die je maakt beïnvloedt de waterstroom, die op zijn beurt weer invloed heeft op de sterkte en de smaak van de koffie. Je zult moeten experimenteren. Je zult een paar koffiebonen moeten opofferen om de juiste maalinstelling van de ingebouwde koffiemolen te krijgen. Dit zal ook moeten gebeuren als je van koffiebonen verandert.
 • Stel de draaiknop voor de maalhoeveelheid in. Het is aan te bevelen de hoeveelheid op de stand ‘3 uur’ te laten beginnen. Ook hier zul je moeten experimenteren met de hoeveelheid koffie die de geïntegreerde molen produceert; variërende hoeveelheden beïnvloeden de sterkte en de smaak van de koffie.
 • Kies het juiste koffiedoseermandje – het dubbelwandige mandje is voor voorgemalen koffie en het enkelwandige is voor als je de koffie vers maalt. Plaats het koffiedoseermandje in het portafilter, zodat je ofwel een single shot ofwel een double shot koffie krijgt. Ik ben hardcore en ga altijd voor de dubbele!
 • Plaats de portafilter in zijn houder geef hem een lichte tik – dit start de geïntegreerde koffiemolen en het koffiemalen. De gemalen koffie zal langzaam het portafilter vullen. Je kunt de geïntegreerde koffiemolen op elk moment stoppen door de hendel weer in te drukken. Ook kun je de geïntegreerde koffiemolen aan de gang houden door het handvat in te houden tot je de gewenste hoeveelheid gemalen koffie hebt.
 • Neem de tamper en druk lichtjes om de gemalen koffie te persen. Ongeveer 15 – 20 kg druk is aan te bevelen.
 • Gebruik het doseerinstrument (de ‘Razor’) om de dosis tot de juiste hoeveelheid te ’trimmen’ – zie hieronder hoe je dat doet.
 • Neem de portafilter en zet hem met een draai naar rechts vast in de afzuigkap.
 • Plaats een espressoglas onder de portafilter en druk dan op de overeenkomstige doseerknop; ofwel één of twee shots. De machine geeft nu je koffiedosis af door heet water onder druk door de portafilter te pompen. De espressodrukmeter geeft aan of je te veel of te weinig extracteert. Idealiter staat de naald in het midden van de meter. Afhankelijk van je gewenste koffiedrank kun je dan heet water toevoegen met de heetwaterdispenser of je melk schuimen met het geavanceerde stoompijpje.

De dosering bijsnijden met het doseerinstrument

De Sage Barista Express wordt geleverd met een doseerinstrument dat ‘The Razor’ heet.

De Razor wordt gebruikt om de puck bij te snijden nadat je de tamper gebruikt hebt. Zo krijg je gelijkvormigheid in de koffiedosering en is er wat ruimte tussen de kop van de groep en het portafilter – nodig voor de stoomdruk.

De Razor is een geweldig hulpmiddel als je consequent en nauwkeurig wilt zijn met je koffiedosering. Ik moet echter zeggen dat ik het maar heel zelden gebruik.

Om de Razor te gebruiken volg je de volgende stappen:

 • Steek na het tampen van je gemalen koffie de Razor in de mand van de portafilter, zodat de schouders ervan op de mand rusten.
 • Houd de portafilter schuin terwijl je de Razor 360 graden draait zodat de overtollige gemalen koffie wegvalt. Deze actie trimt je koffiedosering af.

Hoe voer je de reinigingscyclus uit en maak je de sage barista express schoon

Na een zekere mate van gebruik zal de groepenkop een opeenhoping van koffieoliën ontwikkelen, deze moeten worden weggepoetst. De Sage Barista Express heeft een voorgeprogrammeerde reinigingscyclus, en hij waarschuwt je wanneer die moet worden uitgevoerd door het knipperen van de ‘clean me’ led. Volg deze instructies om de reinigingscyclus in te schakelen:

 • Zet de machine uit. Zorg ervoor dat het waterreservoir vol is.
 • Plaats het mandje voor 1 kopje in de portafilter. Plaats de rubberen reinigingsschijf in het mandje en voeg een reinigingstablet toe. Je kunt hier meer reinigingstabletten kopen
 • Vergrendel de portafilter zoals gewoonlijk in de groepenkop.
 • Druk de 1 kop en 2 kopjes koffie knoppen tegelijk in en druk dan ook de POWER knop in. Houd alle 3 de knoppen samen ongeveer 10 seconden ingedrukt. De reinigingscyclus begint.
 • De reinigingscyclus duurt ongeveer 5 min.
 • Als de reinigingscyclus is afgelopen verwijder je het portafilter en controleer je of het reinigingstablet is opgelost, als dat niet het geval is herhaal je de reinigingscyclus.
 • Verwijder de reinigingsschijf en vergrendel de portafilla op zijn plaats en spoel hem door op de 2-kops knop te drukken.

Daarmee heb je de reinigingscyclus voltooid.

 

Veelgestelde vragen

Is de Sage Barista Express het waard?

Ja, de Sage Barista Express is de moeite waard voor iedereen die klaar is om zijn espresso-brouwkunst naar een hoger niveau te tillen. De Sage Barista Express heeft veel van de eigenschappen van een professionele barista machine, maar voor een lagere prijs dan, bijvoorbeeld, de Sage Oracle. Het is een goede espressomachine – een goede keuze voor wie zijn espresso ervaring wil uitbreiden zonder al te veel geld uit te geven.

Welke koffiebonen voor Sage barista Express?

We willen allemaal koffie vol van smaak, en om de gewenste rijke espresso met veel smaak te bereiken, is de keuze voor een donkere of medium tot donker gebrande koffieboon zeer aan te bevelen. Bij een donkere branding krijg je een koffie die geschikt is voor koffiedranken op basis van melk, zoals lattes, cappuccino’s en flat whites. Donkere brandingen hebben de neiging melk of alternatieven beter te verdelen dan een lichte branding.

Is Sage een goed merk

Goed is een erg subjectief woord, maar in hun vakgebied zijn ze de beste van de klas.

Sage produceert een gamma huishoudelijke espresso, filter en Nespresso machines.

Alle in verschillende prijsklassen en functionaliteit. Eén ding dat je bij Sage altijd gegarandeerd is, is het feit dat ze de gebruiker op de eerste plaats zetten en naar diens behoeften hebben geluisterd om elke machine zo te herontwerpen en aan te passen dat de koffie die je zet de beste is die mogelijk is.

Kan ik geld besparen als ik een goedkopere espresso machine en aparte koffiemolen koop?

Dat kan, maar dit is geen slimme manier om geld te besparen. Goedkope molens zullen niet goed bonen malen voor de extractie van espresso, dus je krijgt uiteindelijk vreselijke espresso, en je zult nog steeds bijna €300 uitgeven. Als dat je plan is, kun je net zo goed oploskoffie drinken; dat is goedkoper.

Kan de Sage Barista Express koffie zetten?

De Sage Barista Express kan koffie zetten in de vorm van een Americano, dat is een espresso shot plus heet water (rechtstreeks uit de heetwateruitloop). Hij kan geen druppel- of overgietkoffie maken.

Welke Sage koffiemachine is de beste?

We hebben de Sage Barista Express gekozen als onze top keuze in ons overzicht van Sage espresso machines. Behalve onze eigen beoordeling van de eigenschappen en mogelijkheden ervan, ondersteunen de reacties van honderden tevreden klanten de opmerking uit de espresso-machine bespreking: een ton mensen vindt dit ding geweldig!

Wie is Heston Blumenthal & wat is 'Sage by Heston'?

Heston Blumenthal is een bekroonde sterrenkok.

Heston hielp de Sage Barista Express espresso machine ontwerpen. Hij is een voorstander van multisensorieel koken waarbij alle zintuigen in het spel komen voor de ultieme gastronomische ervaring. Wat is er beter dan de multisensoriële ervaring van koffiebereiding en consumptie?

Heston is ook een voorstander van Moleculaire Gastronomie -de wetenschappelijke en precisietechniek van de moderne voedselbereiding. In 2013 begon Heston met Sage samen te werken om keukenapparatuur te ontwikkelen die zijn kennis van de wetenschappelijke toepassing van het bereiden van voedsel en drank weerspiegelde. Het resultaat was de creatie van een reeks mooie en intelligente apparaten onder de naam ‘Sage by Heston’ Je kunt Heston’s invloeden duidelijk zien in deze Sage espresso machine!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo