Baratza Encore review koffiemolen

De Baratza Encore koffiemolen heeft 40 individuele maalinstellingen. De machine kan van fijn naar grof malen. Het scala van herhaalbare en nauwkeurige maalinstellingen zorgt ervoor dat je precies die koffie kan drinken waarvan je houdt. Het heeft een nauwkeurige manier om grof te malen voor populaire methoden om handmatig koffie te zetten zoals met Aeropress, Chemex, en Siphon. Het heeft een efficiënte motor die de bonen tijdens de langere malingen koel houdt. In de machine worden versnellingen en elektrische snelheidsvermindering gecombineerd, zodat het malen tot 450 RPM wordt gereduceerd. Dit zorgt voor minder lawaai, minder warmteontwikkeling en een gelijke bonendistributie.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Baratza Encore kenmerken

  • Baratza Encore review koffiemolenInnovatief kalibratiesysteem. Met dit systeem bent u verzekerd van een volledige maling. Het is mogelijk om de molens te kalibreren.
  • Snelheidscontrole. De molen heeft een unieke snelheidscontrole die werkt door een combinatie van elektrische snelheidsverminderingen en versnellingen. Het kan de rotatie controleren tot 450 RPM.
  • Schoonmaken. Het wordt geleverd met wetstenen voor de schoonmaak die zonder gebruik van gereedschap gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Dit maakt het reinigingsproces erg eenvoudig.
  • Geweldige prestaties. De molen is een geweldige machine voor mensen die handmatig koffie zetten en voor het maken van espresso. De machine maximaliseert de verheid en minimaliseert het achterblijven van gemalen koffieresten.
Voordelen:
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Goede grootte
  • Consistente resultaten
Nadelen:
  • Papieren filter

 

Baratza Encore review conclusie

Een van de recente klanten die de Baratza Encore heeft gekocht, zei: “Dit is een geweldige koffiemolen die zeer eenvoudig is te gebruiken. Ik houd ervan hoe consistent het de koffie maalt. Ik heb het een aantal weken gebruikt en ik ben echt tevreden over de prestaties. “

De Baratza Encore koffiemolen is ontworpen om een breed scala aan bonen te malen voor allerlei soorten koffie. Het wordt geleverd met papieren filters.

 

>> Bekijk hier onze koffiemolen TOP 10 >

8.5 Totale Score
Eenvoudig & geweldig

De Baratza Encore koffiemolen is ontworpen om een breed scala aan bonen te malen voor allerlei soorten koffie. Het wordt geleverd met papieren filters.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo