Keuze redactie

Jura melkopschuimer review

Moet je de Jura melkopschuimer kopen?

Het kopen van een kwalitatieve melkopschuimer is niet een eenvoudige taak voor een hoop personen. Dit komt omdat er een hoop modellen beschikbaar zijn, waardoor je snel in de war kan raken. Het is echter niet noodzakelijk om hier problemen mee te hebben. In deze Jura automatische melkopschuimer review zullen we een van de beste modellen bespreken die je op dit moment kan kopen.

Het hebben van een goede melkopschuimer zal je helpen om de smaken van je favoriete dranken te verbeteren en zodoende je koffie-ervaring naar een nieuw niveau brengen. De melkopschuimer van Jura die we in deze Jura automatische melkopschuimer review bespreken, zal je helpen om verrukkelijke koffiedranken te bereiden. Dit is een hoogwaardige elektrische melkopschuimer die er geweldig uitziet en je helpt om binnen een mum van tijd lekkere koffiedranken te bereiden.

Met deze melkopschuimer kan je romige koffie maken zonder een hoop gedoe en rotzooi. Je kan zowel hete als koude melk opschuimen en verscheidene drankjes bereiden. Met zijn drie temperatuurinstellingen is het daarnaast makkelijk om te kiezen tussen heet, warm en koud, afhankelijk van je voorkeur.

Direct prijzen vergelijken:


 

Positieve- en negatieve eigenschappen

Positief:
  • Makkelijk te gebruiken voor iedereen
  • Markeringen aan de binnenkant om de capaciteit aan te geven
  • Grote capaciteit
  • Drie temperatuurinstellingen
  • Roestvrijstalen beker kan makkelijk verwijderd en schoongemaakt worden
Negatief:
  • Luidruchtiger dan vergelijkbaar geprijsde modellen
  • Duurt relatief lang om je melk op te schuimen

 

Details

Deze Jura melkopschuimer is gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen van koffieliefhebbers. Na dit model weken getest en geanalyseerd te hebben, zullen we hieronder de beste eigenschappen kort bespreken.jura automatische melkopschuimer review

Direct prijzen vergelijken:

 

Drie temperatuurniveaus

Je hebt de keuze uit drie verschillende temperatuurinstellingen, welke heet, warm en koud zijn. Als je chocolademelk maakt, dan is warme melk meestal het beste voor een geweldige smaak. Voor een milkshake is koud geweldig en voor koffiedranken is heet een must. Je kan makkelijk schakelen tussen de verschillende temperaturen.

 

jura automatische melkopschuimer review

Grote capaciteit

Deze melkopschuimer heeft een grote capaciteit van 150 ml voor opgeschuimde melk, wat genoeg is voor drie cappuccino’s. De capaciteit voor gestoomde melk is zelfs nog groter. Er wordt duidelijk aangegeven tot waar je de melkopschuimer maximaal en minimaal moet vullen.

 

Automatische uitschakeling

Dit is een volledig geautomatiseerde melkopschuimer die van begin tot eind alles voor je doet. Zodra je melk opgeschuimd of verwarmd is zal hij automatisch uitschakelen, wat een geweldige functie voor de veiligheid en het niet verpesten van de melk is.

 

jura automatische melkopschuimer reviewAnti-plaklaag

Wanneer je de melk voor je favoriete drankje hebt bereikt, zal het heel makkelijk zijn om de melkopschuimer schoon te maken. Hij is stevig gebouwd en de binnenkant heeft een anti-plaklaag, zodat je niet hard hoeft te werken om hem schoon te krijgen. Daarnaast kan je hem ook in de vaatwasser doen, wat alles nog makkelijker voor je maakt.

 

Klopper accessoires

Deze melkopschuimer wordt geleverd met drie verschillende klopperaccesoires, welke gekozen kunnen worden afhankelijk van het drankje dat je bereidt. Twee van deze kloppers zijn voor het opschuimen van de melk en een is voor het opwarmen.


 

Veelgestelde vragen

Kan ik poeder gebruiken om te mengen in deze melkopschuimer?

A: Jazeker! Hij heeft een draaiende discus op de bodem die poeders goed mengt.

Kan ik amandelmelk gebruiken?

A: Ja, de resultaten zullen goed, maar uiteraard niet zo goed als normale melk zijn.

Plakt de melk aan de binnenkant vast?

A: Nee, zoals we hierboven al aangaven heeft hij een anti-plaklaag, zodat je hem makkelijk met de hand schoon kan maken.

 

Conclusie van deze Jura automatische melkopschuimer reviewjura automatische melkopschuimer review

Dit is een erg fijne melkopschuimer om te gebruiken. Hij schakelt automatisch uit na gebruik en heeft een simpele interface, zodat iedereen hem makkelijk kan gebruiken. Alhoewel hij vergeleken met andere melkschuimers ietwat aan de prijzige kant is, zie je dit wel terug aan de kwaliteit en de resultaten.

Dit is kortom een geweldige melkopschuimer voor personen die van melkdranken houden en deze met zo min mogelijk gedoe willen bereiden. Wil je géén gedoe met een aparte melkopschuimer ga dan voor een volautomatische jura koffiemachine.

Direct prijzen vergelijken:

9.5 Totale Score
Beste elektrische melkopschuimer

De Jura automatische melkopschuimer is een geweldige melkopschuimer voor personen die van melkdranken houden en deze met zo min mogelijk gedoe willen bereiden. Hij schakelt automatisch uit na gebruik en heeft een simpele interface. Alhoewel hij ietwat aan de prijzige kant is, zie je dit wel terug aan de kwaliteit.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo