Bodum melkopschuimer review

Moet je de Bodum melkopschuimer kopen?

Ben je op zoek naar een melkopschuimer? Zo ja, lees dan deze Bodum melkopschuimer review om te kijken of deze aan je behoeften voldoet. Wij hebben hem namelijk uitgebreid getest en delen graag onze ervaring met dit deze melkopschuimer.

Vergelijk prijzen:


 

Positieve- en negatieve eigenschappen

Positief:
  • Duurzaam
  • Uitstekend schuim
Negatief:
  • Melk moet opgewarmd worden in de magnetron
  • Spierkracht vereist

 

Detailsbodum melkopschuimer review

De Bodum melkopschuimer is een mechanische stamper melkopschuimer. Je pompt de stamper zo’n 50-100 keer heen en weer nadat je de melkopschuimer gevuld hebt met koude melk. Dit creëert een dikke schuimlaag.

Afhankelijk van hoe snel je bent kan je hier binnen 30 seconden klaar mee zijn. Zodra je de schuim hebt gecreëerd, moet je de melk gedurende 40-60 seconden opwarmen in een magnetron. De hoeveelheid melk verdrievoudigd hierdoor en de schuim wordt hard.

Dit is een eenvoudig design, dus als je voorzichtig bent met het glas, zal je jarenlang gebruik kunnen maken van deze Bodum melkopschuimer. Sommige gebruikers gebruiken hem al bijna tien jaar en hij werkt nog steeds. Op het gebied van duurzaamheid presteert de Bodum melkopschuimer erg goed, maar je hebt inderdaad wel spierkracht nodig. De prijs voor deze melkopschuimer is competitief, waarbij de beste prijs die we gezien hebben net in de twee cijfers komt.

Een ander minpunt is dat je de melk op moet warmen in de magnetron.


 

Conclusie van deze Bodum melkopschuimer reviewbodum melkopschuimer review

Eenvoudig mechanisch ontwerp maakt deze melkopschuimer duurzaam als je voorzichtig bent met het glas. Hij maakt geweldig schuim, maar de melk moet naderhand opgewarmd worden in een magnetron voor hete drankjes.

Vergelijk prijzen:

6.5 Totale Score
Doet wat het moet doen

De Bodum melkopschuimer heeft een eenvoudig mechanisch ontwerp dat deze melkopschuimer erg duurzaam maakt als je voorzichtig bent met het glas. Hij maakt geweldig schuim, maar de melk moet naderhand opgewarmd worden in een magnetron voor hete drankjes.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo