Nespresso Creatista Plus review

De Nespresso Creatista Plus kopen?

Nespresso heeft met de jaren een uitstekende reputatie opgebouwd in de markt van koffiezetapparaten en bieden een uitgebreide serie apparaten onder verschillende namen die voldoen aan de behoeften van verschillende soorten koffieliefhebbers.

Aangezien ik een grote fan ben van koffiecups, was ik uiteraard erg geïnteresseerd om de nieuwe Nespresso Creatista Plus koffiemachine uit te proberen, aangezien hij online veel positieve feedback heeft gekregen van gebruikers. In deze Nespresso Creatista Plus review zal ik mijn persoonlijke ervaring met deze koffiemachine met je delen.

Direct prijzen vergelijken:


 

Positieve- en negatieve eigenschappen van de Nespresso Creatista Plus

Positief:
  • Geweldige prestatie
  • Erg intuïtieve gebruikersinterface
  • Supersnelle opwarmtijd
  • Volledig automatische stoompijp
Negatief:
  • Duurt even voordat je het melk opschuimen onder de knie krijgt
  • Relatief hoog prijskaartje

 

Eerste indruk

De Nespresso Creatista Plus is een koffiecupmachine die je de mogelijkheid geeft om rechtstreeks vanaf je eigen aanrecht een caféstijl koffie te maken.

Nespresso Creatista Plus review

Direct prijzen vergelijken:

Hij biedt acht verschillende drankjes zoals zwarte koffie (espresso, ristretto en lungo) en op melk gebaseerde drankjes (café latte, cappuccino, flat white en macchiato). Ook geeft hij je aardig wat diversiteit op het gebied van instellingen aanpassen, zoals de melktextuur, melktemperatuur en hoeveelheid koffie, zodat je een drankje kan krijgen die bij je persoonlijke voorkeur past.

Met een pompdruk van 19 bar biedt de Creatista Plus voldoende druk om de maximale smaak en aroma uit elke cup te halen. Ook biedt hij een van de dichtste en meest luxueuze crema die ik ooit geproefd heb.Nespresso Creatista Plus reviewAls je een fan bent van latte art creëren, dan zal je zeker het feit op prijs stellen dat deze machine een roestvrijstalen barista melkkan meegeleverd krijgt die een schenktuit heeft die precies hiervoor gemaakt is.

Daarnaast is de Creatista Plus erg energiezuinig, met een automatische uitschakelingsfunctie die na negen minuut geen gebruik ingeschakeld wordt.


 

Hoe makkelijk is hij om te gebruiken?Nespresso Creatista Plus review

De Creatista Plus is erg eenvoudig om te gebruiken. De bedieningsinstructies voor de machine zijn erg makkelijk om te volgen en als je ze simpelweg stap voor stap doorloopt, dan zal je binnen vijf minuten de machine kunnen gebruiken.

Een van de dingen waar ik het meeste van onder de indruk was bij deze machine, was de zeer intuïtieve gebruikersinterface. Deze bestaat uit een scherm met een hoge resolutie die je in essentie je hand vasthoudt en je begeleidt bij elk aspect van het instellen, bereiden en onderhoud.

En met zijn supersnelle opwarmtijd (maar drie seconden) en probleemloze schoonmaakfuncties (zoals de stoompijp die zichzelf automatisch spoelt na gebruik), duurde het niet lang voordat ik een enorme fan was van deze koffiemachine.

 

Nespresso Creatista Plus review

Welke accessoires worden meegeleverd?

De Creatista Plus heeft een 480 ml roestvrijstalen melkkan en ook een welkkomstsetje met 16 verschillende Nespresso koffiecups met verschillende smaken en aromatische profielen.

Zodra je alle cups van het startpakket hebt gebruikt, kan je altijd je collectie aanvullen door online of via de app nieuwe cups te bestellen of je kan ze simpelweg bellen.

 

Andere dingen die je moet weten

Nespresso Creatista Plus review

Een ding dat ik niet over het hoofd wilde zien, is de esthetische uitstraling van deze machine. Hij is groot genoeg om serieus genomen te worden als een kwalitatieve koffiemachine, maar compact genoeg om niet als lelijk eendje op je aanrecht te staan.

Dat is echter niet alles, want zijn roestvrijstalen constructie en glanzende afwerking geven hem een erg strakke uitstraling die goed past bij een grote verscheidenheid aan keukenstijlen.


 

Conclusie van deze Nespresso Creatista Plus reviewNespresso Creatista Plus review

Er zijn een enorme verscheidenheid aan koffiecupmachines op de markt van vandaag de dag te vinden. En alhoewel ik zeker weet dat ze allemaal zo hun plus- en minpunten hebben, is het zeldzaam om een koffiemachine te vinden die gebruiksgemak, elegant ontwerp en betrouwbare prestaties allemaal in een apparaat kan bieden.

Nespresso heeft dit bereikt met de Creatista Plus, dus als je op zoek bent naar een kwalitatieve premium espressomachine, zorg er dan voor dat je deze op je lijstje zet.

Direct prijzen vergelijken:

 

LEES OOK: Wil je het beste nespresso machine kopen? Bekijk onze TOP 3

7 Totale Score
Solide krachtpatser

De Nespresso Creatista Plus is een kwalitatieve premium espressomachine die eenvoudig te gebruiken is. Hij heeft een supersnelle opwarmtijd en een volledig automatische stoompijp. Hij is wat prijzig dus kijk vooral ook naar alternatieven.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo