DeLonghi Dinamica review

De DeLonghi Dinamica kopen?

De Dinamica serie van DeLonghi is strak, snel, op espresso gebaseerd en super modern. Met het geweldige ‘My Menu’ lcd-scherm kan je je espressomachine precies instellen zoals je wilt en met de druk op een knop je favoriete drankje bereiden. In deze DeLonghi Dinamica review zullen we kijken wat hij zoal te bieden heeft en ook een aantal verwarringen tussen de beschikbare modellen oplossen.

Vergelijk prijzen nu bij:


 

Overzicht van de DeLonghi Dinamica

Wij zijn enorme fans van volautomaat koffiemachines. Geld kan je namelijk terug verdienen, maar elke seconde van je tijd die je kwijtraakt kan je nooit meer terughalen. De DeLonghi Dinamica biedt al het gemak van de wereld.

delonghi dinamica review

Vergelijk prijzen nu bij:

De DeLonghi Dinamica 350.35, 350.75 en 350.55 hebben een lcd touchmenu met een keuze uit 13 verschillende drankjes. Ja je leest het goed, dertien.

  • Je kan je drankje volledig aanpassen
  • Je kan de aroma kiezen
  • Je kan melk of schuim kiezen
  • Je kan ook thee maken

delonghi dinamica review

De uitgebreide bereidingsunit is verborgen, maar daardoor moet je niet het idee krijgen dat deze niks doet. Deze zit vol met DeLonghi technologie en maakt de vermalen koffie compact genoeg om de maximale smaak uit je drankje te halen.

Met een Thermoblock verwarmingsunit wordt precies de juiste hoeveelheid water tot de juiste temperatuur verwarmd voor de bereiding. Je zal geen last hebben van dood water dat de smaak van je drankje verpest.

Het pijploze systeem van DeLonghi voor de koffiemolen betekent dat er geen oude koffie achterblijft om de smaak van je volgende koffie te verpesten. Bij elk drankje wordt dus gebruik gemaakt van verse bonen (als je die in het reservoir hebt uiteraard).

Als je de 350.75 of de 350.55 uitkiest, dan krijg je de LatteCrema technologie van DeLonghi. Deze functie zit bovenop het melkonderdeel en creëert een schuim die vergeleken kan worden met dat van een barista en je krijgt precies de juiste hoeveelheid.DeLonghi Dinamica Review

Je krijgt waterige melk met bubbels; nee dit is een stijve schuim die zijn vorm vasthoudt en de perfecte cappuccino creëert. Dezelfde functie creëert hete melk voor latte’s en cortado’s.

Als je de 350.35 of de 350.15 kiest, dan krijg je de handmatige melk opschuim functie. Met de stoompijp heb je volledige controle over het schuim, maar na een beetje te oefening zal het je favoriete trucje zijn om op feestjes te laten zien.

De Dinamica serie lijkt erg op een aantal andere DeLonghi machines, voornamelijk de Eletta en Autentica. Als je nog meer functies wilt (maar hier het gave scherm voor opgeeft), dan kan je ook voor de Eletta kiezen.


 

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat betekenen de nummers en letters?

350.35 betekent handmatig melk opschuimen, terwijl 350.75 automatisch melk opschuimen betekent. De letters na die nummers, bijv. W of S refereert naar de kleur. W is wit, S is zilver, SB is zilver en zwart en B is zwart. De afkortingen zijn gebaseerd op de Engelse benaming van de kleuren.

Wat is de druk?

15 bar druk. Dit is voornamelijk een espressomachine en je weet waarschijnlijk al dat je een hoge druk nodig hebt voor een goede espresso. Deze machine biedt dit.

Wat voor koffiemolen heeft het apparaat?

De Dinamica heeft een conische metalen maalschijf koffiemolen die de perfecte maling stil en snel creëert.

Wat voor capaciteit heeft de machine?

De espressomachine heeft een waterreservoir van 1,8 liter, wat betekent dat je deze niet continue hoeft bij te vullen.

 

Conclusie van deze DeLonghi Dinamica reviewdelonghi dinamica review

De Dinamica is voor personen die een hoop keuze vrijheid willen, maar nog steeds een hoge kwaliteit verwachten van al die drankjes. Dat is precies wat je krijgt met de Dinamica en we zijn er zeker van dat je volop zult genieten van alle drankjes die deze espressomachine kan bereiden.

Vergelijk prijzen nu bij:

8 Totale Score
Koffie en vrijheid

De Dinamica is voor personen die een hoop keuze vrijheid willen, maar nog steeds een hoge kwaliteit verwachten van al die drankjes. Dat is precies wat je krijgt met de Dinamica en we zijn er zeker van dat je volop zult genieten van alle drankjes die deze espressomachine kan bereiden.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo