DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S review

Moet je de DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S kopen?

De DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S is een koffievolautomaat en de eerste op de markt die een ‘flat white’ instelling bood. Hij bereidt espresso met de druk op een knop en DeLonghi geeft aan dat het makkelijk is om de koffie aan te passen aan je smaak.

In deze DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S review zal je ontdekken of onze expert onder de indruk was van deze koffiemachine of niet.

Direct prijzen vergelijken:


 

Positieve- en negatieve eigenschappen

Positief:
  • Goede espresso en cappuccino
  • Makkelijk om te gebruiken
Negatief:
  • Warmt langzaam op
  • Schenkt ongelijke hoeveelheden

 

Wat is de DeLonghi Eletta Plus 44.620.S?

Een instapmodel van de Eletta volautomatische koffiemachine serie. Toen dit model uitgebracht werd, was het de eerste die een instelling voor flat white bood, maar heeft ook instellingen voor cappuccino, Americano en latte. Naast het bereiden van espresso met zowel koffiebonen als voorgemalen koffie, heeft hij een stoompijp voor het opschuimen van melk.volautomaat DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S review

Direct prijzen vergelijken:

 

Waar is hij goed in?

DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S review volautomaat espressoTijdens deze DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S review produceerde deze koffiemachine een uitstekende espresso met koffiebonen. Onze expert vond vooral de volle smaak en soepele textuur fijn. De espresso die bereid wordt met voorgemalen koffie is ook goed, maar niet zo goed als met koffiebonen.

Hij schuimt melk snel op en verricht uitstekend werk op dit gebied. De melk heeft uiteindelijk een fijne, luchtige textuur. De melk integreert goed met de espresso, maar tijdens deze DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S review merkte onze expert wel op dat de koffiesmaak van de cappuccino een beetje aan de slappe kant was.

Het is ook een erg gebruiksvriendelijk model. Het scherm geeft aan wat je moet doen zodra je de machine aanzet, dus je zal de handleiding er waarschijnlijk niet vaak bij te hoeven pakken. Hij is ook eenvoudig om schoon te maken.

 

Waar is hij minder goed in?

DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S review espresso volautomaat

Dit is niet de snelste machine. Het duurt meer dan een minuut om hem op te warmen voor espresso en de koffie wordt erg langzaam in je kopje gegoten. Toen we tijdens deze DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S review direct twee kopjes espresso klaarmaakte, werd elke keer meer espresso in het rechter kopje gegoten.

Het waterreservoir kan aardig zwaar worden wanneer deze vol is en bevindt zich aan de rechterkant van de machine, waardoor hij mogelijk lastig om te gebruiken is voor linkshandigen. Je kan dit reservoir echt deels uit de machine trekken en vervolgens bijvullen, wat deze stap wat makkelijker maakt.

In tegenstelling tot andere koffiemachines heeft dit model geen draaiknop voor stoom. Dit komt uit de machine zodra hij warm genoeg is, dus je moet er klaar voor zijn.


 

Is hij het overwegen waard?

Beste DeLonghi ECAM Eletta Plus 44.620.S Review

Ja, als je een koffieliefhebber bent die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke koffievolautomaat, dan is dit een geweldige optie.

De Eletta Plus 44.620.S biedt een lekker koffiedrankje, ongeacht of je vers gemalen koffiebonen of voorgemalen koffie gebruikt. Hij schuimt ook melk op, dus espresso, cappuccino en flat white liefhebbers zullen blij zijn met dit model.

Direct prijzen vergelijken:

 

7 Totale Score
Gebruiksvriendelijke koffievolautomaat

De Eletta Plus 44.620.S biedt een lekker koffiedrankje, ongeacht of je vers gemalen koffiebonen of voorgemalen koffie gebruikt. Hij schuimt ook melk op, dus espresso, cappuccino en flat white liefhebbers zullen blij zijn met dit model.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo