DeLonghi Dinamica ECAM350 review

Moet je de DeLonghi Dinamica ECAM350 kopen?

De DeLonghi Dinamica, een volautomatisch espressoapparaat, heeft een makkelijk te gebruiken interface die je tijdens het bereidingsproces begeleidt, zodat je niet de handleiding erbij hoeft te pakken voordat je je drankje selecteert.

Maar wat vond onze onafhankelijke koffie-expert van de espresso en cappuccino die we voor hem neerzette? Je ontdekt dit en nog meer in deze DeLonghi Dinamica ECAM350 review.

Prijzen vergelijken:


 

Positieve- en negatieve eigenschappen

Positief:
  • Goede cappuccino’s, degelijke espresso’s
  • Makkelijk om te gebruiken
  • Erg stil tijdens het bereiden van espresso en niet erg luidruchtig tijdens het malen
Negatief:
  • De meeste onderdelen moeten met de hand gewassen worden, dus hij is niet eenvoudig om te reinigen
  • Spoelt soms zonder waarschuwing

 

Wat is de DeLonghi Dinamica?

Dit is een volautomatische koffiemachine die bonen voor elk drankje vers maalt. Je kan ook voorgemalen koffie gebruiken wanneer je daar de voorkeur aan geeft of niet genoeg koffiebonen hebt. Hij heeft ook een automatische melkopschuimer, een groot 1,8 liter waterreservoir en een verwijderbare lekbak.

DeLonghi Dinamica ECAM350.75.SB review volautomaat

Prijzen vergelijken:

Het menu kan aangepast worden aan je voorkeuren door de verhouding van melk of schuim aan te passen of de hoeveelheid koffie die gebruikt wordt te veranderen. Je kan verscheidene drankjes met de druk op een knop bereiden, van espresso tot melkdranken, zoals een cappuccino of latte macchiato.


 

Waar is hij goed in?

DeLonghi Dinamica ECAM350.75.SB review volautomaat

Hij is makkelijk om te gebruiken. Sommige iconen op het besturingspaneel zijn niet heel makkelijk om te begrijpen, maar we hoefden de handleiding er niet bij te pakken, aangezien het display aangeeft wat je moet doen wanneer de machine opgewarmd is. Het waterreservoir zit aan de zijkant en is makkelijk om bij te vullen onder de kraan of op locatie.

Cappuccino’s zien er geweldig uit tijdens deze DeLonghi Dinamica ECAM350 review, met een erg witte schuimlaag en voldoende koffiesmaak. Espresso’s hebben de klassieke gouden laag en blijvende bubbels. Je krijgt echter zo’n 6 ml meer dan de ideale 30 ml voor espresso, waar de echte liefhebbers over kunnen vallen.

De slang waar het melk uitkomt maakt zichzelf schoon en alle melk die overblijft na gebruik kan bewaard worden in de koelkast, wat een aangename bonus is.

DeLonghi Dinamica ECAM350.75.SB Review

De lekbak heeft een indicator die begint te drijven wanneer je hem moet legen. De bak schuift makkelijk naar buiten, dus de kans is klein dat je zult knoeien.

Tijdens deze review is hij erg stil wanneer espresso in je kopje gegoten wordt en niet te luidruchtig tijdens het malen van koffiebonen.


 

Waar is hij minder goed in?

DeLonghi Dinamica ECAM350.75.SB review volautomaat

Voorgemalen koffie smaakt geweldig, maar als je koffiebonen gebruikt zijn de smaken niet speciaal.

Deze machine heeft een automatische reinigingsfunctie waar je mogelijk een beetje aan moet wennen. Als je de machine aanzet zal het scherm je waarschuwen dat er gespoeld gaat worden, maar dit gebeurt ook tijdens het uitzetten, wat je mogelijk niet verwacht.

Na gebruik druppelt het apparaat een tijdje na, maar hij spettert niet tijdens het schenken.


 

Andere belangrijke dingen om te weten

Er zijn maar een paar onderdelen die veilig in de vaatwasser gedaan kunnen worden, dus je moet bijna alles met de hand schoonmaken. In de handleiding wordt aanbevolen om dit een keer per maand te doen.

DeLonghi Dinamica ECAM350.75.SB review volautomaat

De melkslangen worden gelukkig automatisch gespoeld en de melkkan is een van de onderdelen die in de vaatwasser kan, dus na het bereiden van een cappuccino hoef je alleen maar de tuit schoon te vegen.


 

Conclusie: is hij het overwegen waard?DeLonghi Dinamica ECAM350.75.SB review volautomaat

Deze koffiemachine is stiller dan de meeste andere modellen, zelfs tijdens het malen van koffiebonen, en hij maakt een heerlijke, schuimende espresso. Hij is echter niet zo makkelijk om schoon te maken en we hebben betere espresso’s geproefd. Of je dit apparaat dus moet kopen? Misschien.

Hij maakt een geweldige cappuccino, maar andere espressomachines zijn mogelijk beter voor espressoliefhebbers. We hebben echter goedkopere volautomatische koffiemachines van DeLonghi uitgetest die beter scoren, dus neem zeker een kijkje of er andere alternatieven zijn.

Prijzen vergelijken:

 

7 Totale Score
Goed maar zeker niet de beste

Deze koffiemachine is stiller dan de meeste andere modellen, zelfs tijdens het malen van koffiebonen, en hij maakt een heerlijke, schuimende espresso. We raden wel aan om alternatieven te overwegen omdat die mogelijk meer waarde leveren.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo