DeLonghi ETAM 29.510 review

De DeLonghi Autentica Etam 29.510 is een middenklasse koffiebonenmachine die een espresso met de druk op een knop creëert. Hij heeft dertien instellingen voor bonen en kan ook vermalen koffie gebruiken om espresso te maken. Zijn besturingspaneel laat je uitkiezen hoe groot je je drankje wilt; er zijn opties voor dubbele espresso (doppio) en grote koffie, evenals een standaard espresso. Hij heeft een traditionele stoompijp om melk op te schuimen voor cappuccino’s en latte’s. In deze DeLonghi Etam29.510 review zullen we kijken wat hij zoal te bieden heeft.

Voordelen:
  • Goede espresso
  • Snel melk opschuimen
  • Koffie bereiden is makkelijk
Nadelen:
  • Langzaam in het bereiden van espresso
  • Luidruchtig tijdens het bereiden van je drankje
  • Lastig om schoon te maken

De Etam29.510 maakt een goede espresso, ongeacht of je koffiebonen of vermalen koffie gebruikt en hij is redelijk recht toe, recht aan om te gebruiken. Hij is echter ook langzaam, luidruchtig en lastig om schoon te maken.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Waar is hij goed in?

DeLonghi ETAM29.510 espressomachineDeze machine krijgt vier sterren voor de espresso gemaakt met koffiebonen; deze is rijk en goed gedefinieerd met voldoende gouden crema. De espresso die je krijgt met vermalen koffie is niet zo indrukwekkend, maar nog steeds goed.

Deze koffiemachine kan snel melk opschuimen voor een cappuccino of latte, maar de resultaten hadden beter mogen zijn; de algehele smaak van de cappuccino is goed, maar de schuim is niet zo stevig als dat je zou verwachten.

De Etam 29.510 is redelijk eenvoudig om te gebruiken zodra je het gebruik onder de knie hebt, alhoewel je mogelijk de eerste paar keer de handleiding erbij moet pakken om hem te gebruiken.

 

Zijn er minpunten waar ik op moet letten?

Deze machine bereidt espresso erg langzaam; hij wordt sneller als je meerdere espresso’s achter elkaar aan maakt, maar voor de eerste zal je even moeten wachten.

Beste DeLonghi Etam29.510 ReviewJe kan een beetje lawaai verwachten wanneer deze machine bonen vermaalt, maar het is zeker niet de luidste machine die we getest hebben. Tijdens het gieten van je espresso is hij echter aardig luidruchtig; hij is luider dan andere koffiemachines, zelfs wanneer je vermalen koffie gebruikt.

De Etam 29.510 is niet de makkelijkste koffiemachine om te reinigen na gebruik. Je dient een stofzuiger te gebruiken om koffiedeeltjes binnenin te verwijderen. De lekbak en afvalbak moet je met de hand wassen; deze zijn beide makkelijk om te verwijderen, maar het vlak waar de kopjes opstaan is moeilijk om te scheiden van de lekbak. De lekbak heeft ook verschillende hoeken en gaten die lastig om te reinigen zijn.

 

Conclusie van deze DeLonghi Etam29.510 review

De Autentica (of Etam 29.510) is een degelijke koffiebonenmachine, maar het is niet de beste die we getest hebben. We raden aan om ook een kijkje te nemen naar andere koffiebonenmachines.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Op zoek naar iets anders? Bekijk onze koffiezetapparaat met bonen TOP 10.

7 Totale Score
Degelijke bonenmachine

De Autentica (of Etam29.510) is een degelijke koffiebonenmachine, maar het is niet de beste die we getest hebben. We raden aan om ook een kijkje te nemen naar andere koffiebonenmachines.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo