Koffiezetapparaat bonen TOP 10

Ben je op zoek naar een eenvoudig te gebruiken koffiezetapparaat met bonen voor je dagelijkse kopje koffie? Dan vind je hieronder onze Koffiezetapparaat bonen TOP 10

Miele CM6300 koffiezetapparaten met bonenAls een koffieliefhebber, wil je het beste kopje koffie mogelijk. Om die vers gebrande koffiesmaak te bereiken overweeg je een koffiezetapparaat met bonen. Deze machines hebben vergelijkbare eigenschappen en werken op soortgelijke wijze als een traditioneel koffiezetapparaat. Ze werken eigenlijk op een kopje na kopje basis, door het malen van de bonen voor het toevoegen van het water.

Deze machines hebben een ingebouwde koffieboon molen. Ze zijn geweldig voor echte koffieliefhebbers op zoek naar de verste koffie mogelijk: rechtstreeks gezet van de boon. Er is dus geen noodzaak om minder vers gemalen koffie te gebruiken.
Veel van deze boon koffiemachines werken automatisch. Je voegt gewoon bonen toe en de machine doet de rest. Malen, de juiste hoeveelheid afwegen en aanstampen na een simpele druk op een knop. Er is geen noodzaak om een portafilter te gebruiken – de koffiemachine doet al het werk voor jou .

Hieronder vind je een overzicht van 10 van de beste koffiemachines met bonen momenteel verkrijgbaar op de markt.

 

Keuze gemaakt? Hier vind je de beste deals:

klik op het logo om naar de shop te gaan

coolbluekoffiediscounterbolcom
coolbluekoffiediscounterbolcom

 

Een mogelijk nadeel van koffiezetapparaten met bonen is dat ze dikwijls duurder zijn dan de traditionele modellen en dat ze nogal luidruchtig kunnen zijn tijdens gebruik. Ze kunnen ook veel groter zijn dan de traditionele filterapparaten of machines die met capsules werken.

Aan de positieve kant moet gezegd worden dat ze vaak minder rommelig zijn in gebruik, en geweldige koffie zetten.

Als je geïnteresseerd bent in het maken van een cappuccino, is het ook mogelijk om dit te doen, door het toevoegen van een vleugje melk. Koffiezetapparaten die zelf bonen malen en koffie zetten zijn meestal recht toe recht aan en eenvoudig te gebruiken. Door het volgen van een paar eenvoudige stappen, ben je in staat om een verscheidenheid aan verschillende dranken te produceren.

Mensen denken vaak dat koffiezetapparaten die zelf bonen malen niet in staat zijn om de koffiekwaliteit te evenaren die reguliere apparaten produceren.
Sommigen vinden dat koffiemachines met bonen hun drankjes heel snel laten afkoelen, wat niet iedereen prettig vindt. Toch zijn deze machines zeer effectief, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken.

 

Reviews van enkele koffiezetapparaten met bonen

We hebben enkele apparaten uitgezocht en beoordeeld. Het zijn enkele van de populairste modellen en ze zijn allemaal zeer lovend ontvangen door de gebruikers. Maar uiteindelijk kan alleen jij het koffiezetapparaat met bonen uitkiezen dat perfect bij je past.

Bekijk ook

 

Miele CM6300

koffiezetapparaat bonen Miele CM 6300 Automatische Espresso Apparaat

Ziet er geweldig uit en zet goede koffie.

De Miele CM6300 is echt een bonen koffiemachine van een andere orde. Hij kan werkelijk  alles, met inbegrip van het opschuimen van melk en het automatisch toevoegen van opgeschuimde melk aan een shot espresso om een cappuccino of latte te maken.  Hij ziet er ook fantastisch uit en omdat hij simpel te gebruiken is wordt het zetten van lekkere koffie met deze koffiezetmachine met bonen kinderspel. De prestaties zijn eerste klas als het gaat om het zetten van een uitstekende espresso of drankjes op melkbasis. Miele bevat ook een melktank die de melk voor ongeveer 12 uur koel houdt zodat je hem s’ochtends kunt vullen en verder zonder ernaar omkijken de hele dag kunt blijven gebruiken. De Miele CM6300 zal zichzelf automatisch reinigen door water door de machine te spoelen. Dat betekent echter dat je het druipbakje wel regelmatig moet legen.
»» Vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue & Koffiediscounter

 

Gaggia Brera


Gaggia Brera koffiezetapparaten met bonenDe Gaggia Brera zet een goede espresso, heeft twee boilers en ziet er ook geweldig uit.

De Gaggia Brera is een prachtig uitziend koffiezetapparaat dankzij zijn roestvrijstalen exterieur. Met de eenvoudige selector aan de voorkant stel je de sterkte van de koffie die je wilt drinken in en dan heb je nog de keuze tussen een schot espresso of het vullen van een hele mok. Hij kan niet automatisch melk opschuimen, maar wordt wel geleverd met een stoompijp aan de voorkant, zodat je zelf makkelijk naar behoefte melk kunt opschuimen. Door de dubbele boilers kan stoom op elk moment worden gebruikt zonder dat het apparaat eerst moet opwarmen. Zowel koffiedik als het waterreservoir zijn toegankelijk via de voorkant van de Brera, hoewel het koffieafval en de container bij het legen soms wat rommel kan geven. Als je niet perse melk automatisch wilt kunnen opschuimen is dit een geweldige machine die een briljante espresso zet.
»» vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue & Koffiediscounter

 

Saeco HD8747 Xsmall

Saeco HD8747 Xsmall koffiezetapparaat bonenDe Saeco heeft een fijn formaat en eenvoudige bediening.

Het is misschien de mooiste “bean-to-cup” machine op de markt, maar de Saeco XSmall is klein, eenvoudig te bedienen en schenkt fatsoenlijke koffie. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen of je een schot espresso wilt of een volle mok koffie. Vervolgens leun je achterover en laat je de machine het harde werk doen. Het zal niet automatisch melk opschuimen, maar je kunt dat makkelijk handmatig doen dankzij de stoompijp. Dit is echter een machine met één enkele ketel, dus moet je een tijdje wachten om de machine de gelegenheid te geven op te warmen tot de juiste temperatuur. Er is genoeg ruimte in de uitvoerlade om het koffiedik op te vangen, zodat je dit niet vaak hoeft te legen. Het 1 – liter water reservoir is een beetje aan de kleine kant, dus dit zal vaker moeten worden bijgevuld.
»» vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue & Koffiediscounter

 

Saeco Intuita HD8750/11 – Volautomaat espressomachine

SAECO INTUITA HD8750 koffiezetapparaat bonenScherp geprijsd, eenvoudig te gebruiken.

Wie zei dat koffiezetapparaten met bonen duur moeten zijn ? De Philips Saeco HD8750 / 18 Intuita is een absoluut koopje. Voor deze prijs mag je echter niet verwachten dat het alles kan. In dit geval kun je niet automatisch melk opschuimen en dus moet je de melk zelf schuimen met het stoompijpje. Deze machine is goed in het serveren van espresso shots of “long” koffie. De Philips Saeco heeft een eenvoudig bedieningspaneel voor het selecteren van koffiesterkte en de hoeveelheid te zetten koffie. Aanzetten, instellen en verder alleen maar afwachten. De machine doet alles zelf. Voor deze prijs mag je niet de beste koffie verwachten, maar wat je krijgt is nog steeds veruit superieur aan een pot instant koffie.
»» vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue & Koffiediscounter

 

De’Longhi Magnifica S ECAM 22.360.S

De'Longhi Magnifica S ECAM 22.360.S Volautomaat Espressomachine

Geweldig smakende koffie en een spectaculair voorkomen.

Als je snel en eenvoudig een goede koffie wil, ga je voor de De’Longhi Magnifica ECAM22.320.S. De machine warmt snel op, is eenvoudig in gebruik en levert goede espresso’s en lungo’s. Je hebt volledige controle over de smaak, en je kunt de instellingen zo fijn instellen dat het het type koffie dat jij wilt drinken  levert. Wat jammer is, is dat het apparaat niet automatisch melk kan opschuimen, hoewel het stoompijpje je wel in staat stelt dit werkje handmatig voor je rekening te nemen.

Je kunt het niet ontkennen. Deze machine produceert uitstekende koffie, maar hij is relatief duur en je hebt voor minder geld machines die ook  automatisch melk schuimen.  De goede smaak van de koffie kan ervoor zorgen dat je het koffiezetapparaat toch de moeite waard vindt.
»» vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue & Koffiediscounter

 

De’Longhi Magnifica ESAM 4200 S Volautomaat Espressomachine

De'Longhi Magnifica ESAM 4200 S Koffiezetapparaat BonenStijlvol tot en met en zet twee kopjes tegelijk.

Gewoon door te kijken naar de naam weet je dat het een zeer stijlvolle machine betreft. Het zilverkleurige ontwerp is onberispelijk en zal perfect binnen elke keuken passen. Zodra je de machine van dichterbij bekijkt, zie je de eenvoud. De’Longhi Magnifica heeft slechts een paar knoppen en toetsen. Aangezien de meeste koffiedrinkers niet alleen drinken, is hij bijzonder geschikt omdat hij twee kopjes tegelijk kan zetten. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat er allemaal achter de voorste knoppen gebeurt. Het menu bied je de mogelijkheid om snel een warme drank te serveren die voldoet aan jouw verlangens.

Hoewel de machine eenvoudig en efficiënt werkt kan hij niet worden gebruikt om heet water, cappuccino of thee te zetten. Toch hoort hij, om meer dan een reden, thuis op de lijst van beste koffiezetapparaten met bonen.
»» vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue  & Koffiediscounter

 

 Philips Grind & Brew HD7762/00 – Koffiezetapparaat

Koffiezetapparaat Bonen Philips Grind & Brew HD7762Als de prijs goed is, zul je dat ongetwijfeld weten.

En met dit compacte, maar krachtige koffiezetapparaat kun je daarvan zeker zijn. Deze machine biedt een zeer stijlvol design, die in jouw keuken of kantoor perfect zal passen. Je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde functies of instellingen, omdat er slechts een enkele bedieningsknop is en een paar eenvoudige opties om uit te kiezen.
Alle koffiebonen kunnen worden toegevoegd aan de bovenkant van de machine, vóór de bereiding start. In plaats van één soort boon, is het mogelijk om te schakelen en de optie bonenkeuzeschakelaar te gebruiken om een mengsel van bijvoorbeeld twee verschillende types te gebruiken.

De machine schakelt zichzelf automatisch uit na twee uur inactiviteit. Om met deze machine het perfecte kopje te creëren, moet je experimenteren en leren hoe je de exacte hoeveelheid water afmeet die nodig is voor de specifieke hoeveelheid die je wenst te brouwen, of het nu één kopje of twee kopjes betreft. Kortom, dit is een uitstekende machine die waar biedt voor zijn geld.
»» vergelijk goed de prijzen bij Bol.com en Coolblue en Koffiediscounter

 

Saeco Minuto HD8763/01 – Volautomaat espressomachine

Koffiezetapparaat met Bonen Saeco Minuto HD8763Een geweldig apparaat met heerlijke koffie.

Met de Saeco Minuto HD8763 bereid je met een druk op de knop je favoriete koffie. De machine is makkelijk in gebruik en geeft je een echte “bean-to-cup” ervaring waar je zelf bijvoorbeeld nog de maalgraad en koffiesterkte in kan stellen.
De Saeco Minuto HD8763 biedt goede prestaties ondanks het fijne compacte formaat.
Ook heeft deze machine van Saeco een geheugenfunctie en een intuïtief display.
»» vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue & Koffiediscounter

 

Siemens EQ.6 TE603201RW


FiSiemens EQ.6 TE603201 Koffiezetapparaat Bonenjne machine met goede koffie.

De geur van verse koffie staat voor velen gelijk aan gastvrijheid.
Wie er bij jou binnenkomt voelt zich gelijk thuis.
Met de Siemens EQ.6 TE603201RW in de keuken wil iedereen wel een kopje koffie met je drinken.
Met zijn heldere kleurendisplay ben je maar met 1 druk op de knop verwijderd van een espresso, cappuccino, latte macchiato, café crème of koffie verkeerd. Bereid je graag melkspecialiteiten?
Ook dat doet hij zonder tegensputteren.
»» vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue & Koffiediscounter

 

Krups EA8108

Koffiezetapparaat Bonen Krups EA8108Instelbare koffievoorkeuren voor koffie geheel naar eigen smaak.

Zet met de Krups EA8108 eenvoudig een kopje koffie. De hoeveelheid koffie en sterkte van de koffie zijn gemakkelijk in te stellen met één draaiknop. Ook de maalgraad stel je eenvoudig in. Zo zet je altijd het kopje koffie zoals jij hem het lekkerst vindt. Dankzij het verwijderbare stoompijpje maak je naast espresso’s  overigens ook verschillende melkspecialiteiten.  De uitloop is daarbij in hoogte verstelbaar zodat je ook hoge mokken kunt plaatsen.  Na gebruik reinig je de Krups EA8108 gemakkelijk dankzij het automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma.
»» vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue & Koffiediscounter

 

Koffiezetapparaat Bonen Top 10: Tot Slot…

We hopen dat je na het lezen van deze gids het beste koffiezetapparaat bonen gaat kopen. Laat het hieronder weten als je nog vragen hebt en we beantwoorden je onmiddellijk.

 

4 Comments
 1. Reply
  Remmert 2 december 2015 at 00:40

  Ik ben op zoek naar een volautomatische waar een grote kop koffie mee gezet kan worden. Ik ben gewend om een mok koffie te drinken en niet een espresso kopje

  • Reply
   Redactie 2 december 2015 at 21:37

   Hallo Remmert, je kan er eigenlijk vanuit gaan dat de meeste recente toestellen de mogelijkheid bieden om een grote kop onder te plaatsen. Meestal is de hoogte te regelen. Succes met je keuze.

 2. Reply
  jasmijn 4 december 2015 at 23:11

  Hallo, goed artikel, maar ik lees niet veel over de schoonmaakprogramma’s. Welke is de makkelijkste in gebruik?

 3. Reply
  Els 10 juni 2018 at 20:57

  Zijn er volautomatische koffieapparaten waar ik decafebonen in kan doen?

Wat is jouw mening?