Espressopads maken koffiezetten gemakkelijk

Voor degenen onder ons die erg van koffie of espresso houden, is er een revolutie gaande die het koffiezetten een stuk eenvoudiger maakt. Niemand houdt ervan om naar de lokale koffiebar te rennen als je een espresso wilt, om maar niet te spreken van de kosten die snel op kunnen lopen. De koffie thuis zetten is misschien wel goedkoper, maar het geeft veel troep en je hebt tijd nodig om erna alles weer schoon te maken. Je moet de juiste hoeveelheid koffie afmeten, de koffie in de machine stoppen en daarna alles weer afwassen. Je wordt al moe als je alleen al aan denkt.

Er is goed nieuws. Er is een tussenweg gevonden tussen een bezoek aan je lokale barista in de buurt en een heerlijke kop thuis zetten. Espressopads zijn een nieuwe technologische doorbraak in de koffiewereld die je de mogelijkheid geven een heerlijke espresso te zetten zonder de voorbereiding en de schoonmaak erna. Bovendien hoef je geen geld uit te geven als je zin hebt in een espresso.

Wat is een Espressopad?

espressopads houderNet als een voorverpakt koffiefilter waar de koffie al inzit, bestaat een espressopad uit twee stukken filterpapier, met de espressokoffie er tussenin. Deze pads hebben ongeveer een omtrek van 5 centimeter en je gebruikt ze thuis in je koffiezetapparaat of espressomachine. Je hoeft zo geen onhandige gemalen koffie of papieren filters te gebruiken. Je stopt gewoon je espressopad of koffiepad in de machine en je bent klaar om koffie te zetten. Schoonmaken is nog eenvoudiger, zonder vieze papieren filters vol natte koffie. Je neemt gewoon de gebruikte pad uit de machine en gooit hem weg. Daarna spoel je de machine af.

Apparatuur

Als je al een espressomachine hebt, ben je klaar. De meeste espressopads zijn ervoor gemaakt om met de meeste bestaande apparaten te werken, dus je hoeft niets nieuws te kopen. Het gebruik van een pad maakt het hele proces gewoon een stuk sneller. Als je aan het rondkijken bent voor een espressomachine, maar je hebt geen zin om veel tijd te besteden aan het maken van koffie, hoef je je geen zorgen te maken. Als je espressopads gebruikt gaat het hele proces wel tien keer sneller. Het bezit van een espressomachine is nu een efficiënt gebruik van zowel tijd als geld.

Nu de populariteit van espressopads toeneemt, zijn de meeste van je favoriete merken al beschikbaar in padvariant. Merken zoals Starbucks en Nestle beginnen hun koffie en espresso al op deze manier te verkopen. Ze besparen je tijd en leveren elke keer topkwaliteit. Je hoeft je nooit meer af te vragen hoeveel gemalen koffie of koffiebonen je nodig hebt, waardoor je geen tijd meer kwijt bent aan dit soort vragen en je altijd een heerlijke kop koffie zet. Koffiepads zijn de toekomst voor het koffiezetten.

Op zoek naar de beste koffiepadmachine? Ontdek hier onze TOP 10.

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo