Jura Ena Micro 1 review

Voor elke koffiedrinker die thuis wil brouwen is het kiezen van de beste koffiemachine cruciaal. Als je een kijkje neemt naar koffiemachine reviews, dan kan je een aardig goed idee krijgen welk product het beste bij je behoeften past. De Jura Ena Micro 1 is een van de kleinste koffiemachines, maar er wordt kunstig gebrouwen koffie, espresso en ristretto beloofd. Hij is in Zwitserland gemaakt en heeft de Zwitserse kwaliteiten van efficiënte functies en aandacht voor details. In deze Jura Ena Micro 1 review zal je ontdekken of deze koffiemachine aan de verwachtingen kan voldoen.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Jura Ena Micro 1 review:

Hoogtepunten van de Juno Eno Micro 1

De Jura Ena Micro 1 wordt gezien als een van de beste koffiemachines die een enkel portie brouwt. Als je dus liever koffie in grote hoeveelheden maakt, dan is een grote koffiemachine mogelijk meer efficiënt.

Er zijn drie verschillende afmetingen waar je uit kan kiezen voor je enkele kopje koffie. Naast het maken van koffie kan de Ena Micro 1 ook espresso en ristretto maken.

Je kan de machine makkelijk in elkaar zetten en hij wordt geleverd met een behulpzaam instructieboekje. De Ena Micro 1 is automatisch in plaats van handmatig, wat hem eenvoudiger om te gebruiken maakt.

 

Uitstraling en specificaties

Deze jura koffiemachine heeft een compact design. Hij wordt geleverd in zwart en is modern en stijlvol met roestvrij stalen accenten. Hij weegt ongeveer 9kg en is 22,86cm breed en 32,26cm hoog.

De Micro 1 is mogelijk een van de beste koffiemachines voor krappe leefomstandigheden. Hij heeft echter een diepte van 44,45cm. Het compartiment voor gemalen koffie heeft ongeveer ruimte voor negen porties.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Functionaliteiten Jura Ena Micro 1

De interface van de Ena Micro 1 is eenvoudig om te gebruiken en heeft een grafisch display en touch screen. Het energieverbruik is efficiënt met een automatische feature die hem automatisch uitschakelt om energie te besparen wanneer de machine in stand-by staat.

Deze Jura koffiemachine is gemaakt om kwalitatieve koffie te produceren, ongeacht zijn kleine afmetingen. De conische vermaler vermaalt continu de koffiebonen om een vollere aroma te produceren.

De koffie die deze machine maakt is puur en vers en je hoeft niet lang te wachten totdat je drankje klaar is. Hij heeft een ingebouwd filter om kalk in het water te voorkomen. Ook is het mogelijk om de hardheid van het water aan te passen.

 

Dingen om te overwegen

Deze koffiemachine heeft geen stoompijp en dit maakt het mogelijk om een compacter design aan te bieden. Je kan echter geen latte’s of cappuccino’s maken, dus dit is niet het juiste apparaat als je dat soort op melk gebaseerde drankjes wilt drinken.

Het waterbassin is redelijk klein en moet regelmatig bijgevuld worden. Soms hoopt de gemalen koffie op als je de machine regelmatig gebruikt hebt.

Beste Jura Ena Micro 1 Review

 

Conclusie Jura Ena Micro 1 review

Als je gelimiteerde ruimte in je keuken hebt, maar toch een kwalitatieve koffiemachine wilt hebben, dan is de Jura Ena Micro 1 mogelijk de juiste keuze voor jou. De meeste reviews van andere gebruikers zijn erg lovend over dit kleine, maar krachtige apparaat.

Het gebruik van deze machine wordt een gewoonte. De koffie die gemaakt wordt is smakelijk genoeg om melk en suiker achterwege te laten.

De beste koffiemachine is eentje die je ochtend makkelijker maakt en koffie maakt waar je van kunt genieten. Of de Micro 1 dat ook is hangt af van wat je voorkeuren zijn en hoe je gezinssituatie eruit ziet. Als je echter vaak alleen maar koffie voor je zelf hoeft te zetten en niet veel tijd hebt om een uitgebreid ritueel uit te voeren, dan is de kans groot dat deze machine aan je wensen en behoeften zal voldoen. We hopen dat je genoten hebt van deze Jura Ena Micro 1 review.

Vergelijk prijzen nu bij:

9 Totale Score
Een kwalitatieve koffiemachine

Als je gelimiteerde ruimte in je keuken hebt, maar toch een kwalitatieve koffiemachine wilt hebben, dan is de Jura Ena Micro 1 mogelijk de juiste keuze voor jou. De meeste reviews van andere gebruikers zijn erg lovend over dit kleine, maar krachtige apparaat.

1 Reactie
  1. Ik heb de ENA micro 1 …. de koffie is lekker maar het toestel is slecht schoon te maken. Vaak is er een ophoping van gemalen koffie binnenin en dat krijg je er mat geen mogelijkheid uit. Ik gebruik goede koffiebonen…..
    Ik heb de machine nu 4 jaar en heb al een nieuwe zeskoppige moeten laten installeren en dat kostte me bijna de helft van de aankoopprijs!

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo