Krups Evidence review

Wil je de Krups Evidence kopen?

De Krups Evidence koffievolautomaat heeft vijftien voorgeselecteerde drankmogelijkheden die je met de druk op een knop versgemalen koffie geven en hij kan worden bediend via bluetooth op je smartphone.

Opties zijn geweldig, maar niet tenzij de koffie zelf de moeite waard is om te drinken. Lees onze Krups Evidence review om te zien hoe dit model het tijdens onze testen deed.


 

Positieve- en negatieve eigenschappen van de Krups Evidence

Positief:
  • Goede espresso en cappuccino
  • Goed in het opschuimen van melk
  • Veel drinkopties
  • Bereidt twee kopjes per keer
Negatief:
  • Langzaam
  • Lastig om schoon te maken
  • Luidruchtig

 

Krups Evidence getest

test krups evidence review

Hoewel niet perfect, heeft de Krups Evidence veel te bieden op het gebied van maatwerk en personalisatie van dranken. Hij maakt zowel goede espresso’s als cappuccino’s met de druk op een knop.

Hij is vrij langzaam; het is een grote machine met een groot waterreservoir en een interne koffiemolen, dus er is een heleboel dat in beweging moet komen voordat je je koffie krijgt.

Alhoewel de drankjes die hij produceerde tijdens deze Krups Evidence review goed werden bevonden door ons testteam, zijn er machines die soepeler en makkelijker werken.

Direct prijzen vergelijken:


 

Wat is de Krups Evidence?

Een hoogwaardige koffievolautomaat van Krups met smart functionaliteiten en een LED-touchscreen met 15 drankjes om uit te kiezen, evenals aanpassingsmogelijkheden. Je kunt dit koffiezetapparaat via bluetooth met je smartphone verbinden en vanuit je bed of bank instellen om te bereiden, als je geen zin hebt om ’s ochtends de machine in te stellen.

krups evidence review

Hij heeft een stalen melkkan voor automatisch opschuimen en een breed scala aan drinkopties om uit te kiezen, waaronder thee. Je kunt ook twee espresso’s in één keer maken, als je een paar ongeduldige koffieliefhebbers hebt.


 

krups evidence review volautomaat koffiezetapparaat

Waar is hij goed in?

De Evidence maakt goede espresso’s en cappuccino’s, wat het belangrijkste is. De espresso heeft geen sterke crema en is een beetje aan de milde kant voor een kopje koffie.

Het mist enige scherpte, wat de koffie zijn heldere smaak geeft. Maar over het geheel genomen is het een goede espresso met een heerlijk aroma en een mooie evenwichtige smaak.

De cappuccino heeft een mooi dicht schuim dat goed mengt met de espresso van de machine tot een licht zoete en romige cappuccino.


 

Waar is hij minder goed in?

Zelfs voor een volautomaat, die meestal nogal luidruchtig zijn vanwege de interne koffiemolen, maakt hij een hoop lawaai tijdens deze Krups Evidence review. Hij is ook vrij langzaam. Een koffiecupmachine produceert meestal in ongeveer 30 seconden een espresso. Bij een koffievolautomaat duurt de bereiding meestal langer. krups evidence review volautomaat koffiezetapparaatZe zijn namelijk groter om op te warmen en moeten ook bonen malen en bereiden. In ongeveer 40 seconden heb je een espresso, maar pas nadat het apparaat is opgewarmd, wat nog eens anderhalve minuut duurt.

Nog iets wat we zouden moeten noemen; de afvalbak is een beetje moeilijk schoon te maken. In het schoonmaken kan dus iets meer tijd gaan zitten dan je in eerste instantie verwacht.


 

Conclusie; is hij het overwegen waard?krups evidence review volautomaat koffiezetapparaat

Misschien. Deze volautomaat maakt goede koffie; de gebreken ervan zullen de smaak van je koffie niet beïnvloeden.

Er zijn echter andere modellen die je ook moet overwegen die een betere totaalervaring van de koffiebereiding bieden.

Direct prijzen vergelijken:

 

6.5 Totale Score
Niet het beste van Krups

Deze volautomaat maakt goede koffie; de gebreken van de machine zelf zullen de smaak van je koffie niet beïnvloeden. Er zijn echter andere opties in dezelfde prijsklasse die meer bieden. Vergelijk dus goed de opties.

1 Reactie
  1. Van welke datum is deze test? Zit de Krups EA 894T ook in deze test?
    MvG

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo