Nespresso Magimix Maestria review

Moet je de Nespresso Magimix Maestria kopen?

Of je kleur nu room, zwart, rood of platina is, de Nespresso Magimix Maestria is een compacte, stijlvolle Nespresso machine die de meeste decors in een keuken aan zullen vullen. Hij is geweldig voor kleine appartementen en kamers waar beperkte ruimte is.

Ook al is hij erg compact vergeleken met andere espressomachines die we besproken hebben, heeft hij een aantal unieke functies en eigenschappen. In deze Nespresso Magimix Maestria review zullen we deze espressomachine uitgebreid onder de loep nemen.

Direct prijzen vergelijken:


 

Positieve- en negatieve eigenschappen van de Nespresso Magimix Maestria

Positief:
  • Deze compacte espressomachine past perfect in een keuken of kamer met een gelimiteerde ruimte
  • Eenvoudig te gebruiken
Negatief:
  • De Maestria wordt niet geleverd met een afmeettool of een stamper
  • Niet aan te raden om andere cups te gebruiken

 

Functies en eigenschappen

De Maestria heeft een verstelbaar platform om ruimte te bieden voor grotere koffiemokken. Hij heeft ook een verwijderbaar waterreservoir, zodat je hem makkelijk kan vullen voor elk gebruik, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je water morst. De lekbak is verwijderbaar, zodat je deze makkelijk kan legen en reinigen.Nespresso Magimix Maestria review

Direct prijzen vergelijken:

Deze espressomachine wordt niet geleverd met een afmeettool of stamper. Beide zijn noodzakelijk voor het bereiden van een espresso, dus deze dien je apart aan te schaffen. Stampers en maatkopjes zijn niet moeilijk om te vinden en kosten niet veel. Sommige machines in de Nespresso Maestria serie worden geleverd met een kopverwarmer en een melkopschuimkan.

De aanpasbare stoompijp warmt melk op voor het creëren van verscheidene texturen. Afhankelijk van de consistentie van de melk, kan je van je espresso een latte, cappuccino of macchiato maken. De Maestria is ook programmeerbaar, zodat je in kan stellen dat vlak voordat je uit bed stapt een espresso bereid wordt. De automatische uitschakeling zal ervoor zorgen dat je machine na negen minuten zonder gebruik uitgeschakeld zal worden.

De Nespresso Maestria mist een aantal veiligheidsfuncties. Zo heeft hij geen indicator die aangeeft of de machine aan- of uitstaat, zodat je niet direct kan zien of de machine aanstaat en heet is. Hij heeft ook geen gepolariseerde stekker of korte kabel, functies die vooral handig zijn om nieuwsgierige kinderen veilig te houden.Nespresso Magimix Maestria reviewNespresso heeft geweldige ondersteuningsopties voor hun klanten. De website is gebruiksvriendelijk en makkelijk om te navigeren. Het is makkelijk om e-mailadressen en telefoonnummers te vinden om 24/7 contact op te nemen met de klantenondersteuning. Nespresso heeft ook een Facebook pagina waar je geweldige recepten en aanvullende productondersteuning van zowel Nespresso technici en andere Maestria gebruikers kan vinden.


 

De Gran Maestria

De grote broer van de Maestria heeft toepasselijk de naam Gran Maestria gekregen. Deze espressomachine is uitgerust met een kopverwarmer en de Aeroccino melkopschuimer van Nespresso.Nespresso Magimix Maestria review

Direct prijzen vergelijken:

 

Dit is mogelijk de perfecte luxe optie voor personen die alle soorten koffiedrankjes thuis willen kunnen bereiden. Deze model lijkt echter de stoompijp die meegeleverd wordt met de normale machine te missen.

Als je dus geïnteresseerd bent in het bereiden van je eigen melk of schuim, dan raden we aan om voor de kleine broer te kiezen, zodat je je barista vaardigheden onder de knie kan krijgen en de beste schuim krijgt voor je op melk gebaseerde dranken.


 

Conclusie van deze Nespresso Magimix Maestria reviewNespresso Magimix Maestria review

De Nespresso Magimix Maestria is een geweldige compacte espressomachine die programmeerbaar is, zodat je drankje klaar is wanneer jij dat ook bent. De aanpasbare stoompijp geeft je de optie om verscheidene op melk gebaseerde koffiedranken te maken, zoals latte’s en cappuccino’s.

Je moet investeren in een maatkopje en stamper, aangezien geen van beide meegeleverd wordt, maar deze zijn niet erg duur. Deze nespresso machine is een goede keuze voor personen die een keuken met gelimiteerde ruimte hebben.

Direct prijzen vergelijken:

6.5 Totale Score
Compact maar ook krachtig

De Nespresso Magimix Maestria is een geweldige compacte espressomachine die programmeerbaar is, zodat je drankje klaar is wanneer jij dat ook bent. De aanpasbare stoompijp geeft je de optie om verscheidene op melk gebaseerde koffiedranken te maken, zoals latte’s en cappuccino’s.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo