Delonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB review

Delonghi wordt al lange tijd gezien als een van de zwaargewichten in de koffie markt. Ze bieden efficiënte en zeer duurzame producten aan voor verschillende koffieliefhebbers. De Delonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB past perfect in deze categorie, aangezien hij een fantastische allround diversiteit biedt met de nadruk op eenvoud. Of je nu liever een klassieke standaard espresso wilt of de voorkeur geeft aan meer uitgebreide koffiedrankjes, zoals latte’s en macchiato’s, de Delonghi kan het allemaal doen met zijn intuïtieve besturingspaneel die stressvrij gebruik en snel een koffie biedt. Het is belangrijk om te onthouden dat de Magnifica S ECAM 22.320.SB een koffiebonenmachine is. Dit betekent dat je hem kan gebruiken met verse koffiebonen of gemalen koffie, waardoor je meer aanpassingsmogelijkheden hebt om het kopje koffie te maken die bij je voorkeuren past. In deze Delonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB review zullen we deze koffiemachine uitgebreid onder de loep nemen.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Delonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB review

Wat koop je?

Stille en flexibele koffiemolen

In tegenstelling tot veel koffiemachine die een losse koffiemolen aanbieden heeft de Delonghi een ingebouwde vermaler die in 13 verschillende standen gebruikt kan worden. Dit geeft je meer flexibiliteit op het gebied van de smaak van je koffie.

Gelukkig is de koffiemolen stiller dan veel andere machines die we uitgeprobeerd hebben, waarbij je bij sommige zelfs de buren boos bij de voordeur zal hebben staan. Dit is vooral handig als je iemand bent die vroeg op moet staan en een lekker vers kopje koffie wilt maken zonder het hele huis wakker te maken.

 

Capaciteit om twee kopjes koffie in een keer te maken

Nog een mooie feature van deze koffiemachine, is dat je in een keer twee kopjes koffie kan zetten. Dit is erg handig als je voor meerdere personen koffie maakt, maar ook als je graag een dubbele dosis cafeïne wilt hebben.

 

Lange koffie optie

Een andere feature die we erg op prijs stellen , is het feit dat hij een lange koffie optie heeft, in plaats van dat je altijd gelimiteerd bent tot een klein kopje koffie per keer. Wanneer je je koffie lang en sterk nodig hebt, dan kan je echt op de machine bouwen om dit zonder problemen te leveren.

 

Cappuccino systeem

De ECAM22.320.SB heeft ook een cappuccino systeem die melk, lucht en stoom combineert om een romige rijke schuim te maken voor elke soort drankjes met melk die je wilt maken en dit allemaal met de druk op een simpele knop. Als je graag cappuccino’s, latte’s, macchiato’s en andere vergelijkbare drankjes maakt, dan zal je deze feature zeker op prijs stellen.

Daarnaast kan je de Delonghi ook gebruiken om erg hete melk of water te maken voor die dagen dat je gewoon een lekker kopje warme chocolademelk wilt.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Hoe makkelijk is de Delonghi Magnifica S ECAM 22.320 om te gebruiken?

Waarschijnlijk een van de meest noemenswaardige karakteristieken van de Delonghi Magnifica S ECAM22.320.SB is zijn gebruiksgemak.

Door gebruik te maken van het erg makkelijk om te begrijpen besturingspaneel selecteer je simpelweg de koffiesmaak die je wilt bereiken (extra-mild, mild, sterk, extra-sterk etc). Kies vervolgens uit hoeveel koffie je wilt maken, pas de koffiemolen aan en druk vervolgens op start.

Het proces zal direct beginnen en de geselecteerde hoeveelheid en smaak wordt continu op het besturingspaneel aangegeven.

In tegenstelling tot veel high-end machines die gecompliceerde besturingspanelen hebben, waar de gemiddelde persoon een studie voor moet volgen, heeft de ECAM22.320.SB verscheidene van te voren ingestelde programma’s waar je uit kan kiezen. Dit biedt je een ruim aanbod aan keuzes en variaties van koffie zonder dat je alle details van de machine hoeft te weten.

Dit maakt het makkelijk voor personen die geen professionele barista’s zijn om resultaten te bereiken die je ook in een goed café kan krijgen (of zelfs nog beter).

Vergelijk prijzen nu bij:

Goedkoopste Delonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB Review

 

Welke accessoires worden meegeleverd?

Aangezien de Delonghi Magnifica S ECAM22.320.SB een koffiemachine is die alles ingebouwd heeft, worden er geen externe accessoires meegeleverd. Het is echter belangrijk om op te merken dat de primaire features van de koffiemachine bestaan uit een kop verwarmer, melkopschuimer, geïntegreerde koffiemolen, verwijderbaar bassin, thermostaat, waterfilter en programmeerbare koffie instellingen.

 

Belangrijkste features Delonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB

Voordelen:
 • Produceert uitstekende koffie
 • Snel en makkelijk om te gebruiken
 • Intuïtief besturingspaneel
 • Economische afmetingen (zal niet veel ruimte op je aanrecht in beslag nemen)
 • Uitmuntende bouwkwaliteit
 • Lange koffie functie voor een Americano stijl koffie
Nadelen:
 • Druppelbak moet regelmatig geleegd worden
 • Stomer heeft een kleine leercurve

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Iets anders wat je zou moeten weten?

Hieronder zullen we een aantal handige weetjes opnoemen die je zou moeten onthouden over de Delonghi Magnifica S ECAM22.320.SB:

 • Het is waarschijnlijk een goed idee om een kopje onder het spuitstuk van de machine te plaatsen, aangezien dit de keren dat je de druppelbak moet legen zal verminderen. Voor het overgrote deel is het legen van een kopje veel makkelijker dan het schoonmaken van een druppelbak, dus we vonden het handig om dit even te vermelden.
 • Vul je kopje met heet water en laat deze een paar seconden staan voordat je je programma start. Dit zal je kopje eerst opwarmen, zodat je koffie langer heet zal blijven. Zorg er uiteraard wel voor dat je het kopje leegmaakt voordat je op start drukt. Als je je kopje op deze manier warmt maakt, dan zal je drankje niet zo snel afkoelen, waardoor je meer tijd hebt om van je koffie met de juiste temperatuur te genieten.
 • Zoals we eerder al vermeld hebben, heeft de stomer een kleine leercurve. Je moet dus een beetje experimenteren voordat je de exacte melkhoeveelheid ontdekt voor een goede hoeveelheid schuim voor je cappuccino’s en andere melkdrankjes. Persoonlijk bereikte we de beste resultaten met onze cappuccino’s met de extra-sterke smaak instelling en de grootste van de twee lange koffie opties.

 

Beste Delonghi Magnifica S ECAM 22.320.SB Review

Wat gebruikers zeggen

Sommige gebruikers gaven aan dat het verwarmen of schuimen van de melk iets langer duurde dan verwacht, maar er waren niet veel personen die hierover klaagde. Aangezien niet iedereen dezelfde hoeveelheid geduld heeft, kan een ‘lange tijd’ per persoon enorm verschillen. Wij hadden geen problemen met de snelheid om het melk op te warmen en genieten regelmatig van fijne hete latte’s binnen een redelijk tijdsbestek.

 

Conclusie Delonghi Magnifica S ECAM22.320.SB review

Al met al is de Delonghi Magnifica S ECAM22.320.SB een erg gebruiksvriendelijke machine die koffie produceert die met kop en schouders boven de concurrentie in deze prijsklasse uitsteekt.

Je hoeft je geen zorgen te maken over veel te gecompliceerde instelprocessen, wat inhoudt dat je binnen een mum van tijd van je koffie kan genieten. Het is een geweldig uitgebreide machine, maar de ontwerpers van Delonghi hebben uitstekend werk verricht om alles simpel om te gebruiken en begrijpen te maken.

Als je op zoek bent naar je eerste koffiebonenmachine, dan is de Delonghi een uitstekende keuze, omdat hij probleemloos koffie maken biedt, zonder dat je alles hoeft te weten over uitgebreide details, zoals drukmeters, infusie en nog veel meer.

De Delonghi Magnifica S ECAM22.320SB is een solide koffiemachine die premium gebruiksgemak en koffie met een uitstekende kwaliteit aanbiedt, waar je dag in dag uit van kan genieten.

Vergelijk prijzen nu bij:

9 Totale Score
Eén van de beste koffiemachines beschikbaar

De Delonghi Magnifica S ECAM22.320SB is een solide koffiemachine die premium gebruiksgemak en koffie met een uitstekende kwaliteit aanbiedt, waar je dag in dag uit van kan genieten.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo