Een goede koffiemok maakt het verschil

Iedereen heeft zijn favoriete koffiemok en jij bent geen uitzondering. Het is jouw speciale mok. Je houdt ervan hem in je handen te voelen en je bent echt teleurgesteld als iemand anders in de familie eruit blijkt te drinken. Wat maakt een goede koffiemok zo goed? Wie zal het zeggen? Elke persoon heeft zijn eigen specifieke voorkeuren. Echter, er zijn letterlijk duizenden verschillende mokken om uit te kiezen.

»» bekijk hier de bestverkochte koffiemokken »

 

In alle vormen en maten

Er bestaan koffie mokken in alle vormen en maten die je maar kan bedenken. Sommigen zijn tegenwoordig geïsoleerd en kunnen worden afgedekt. Sommigen zijn stapelbaar, van keramiek of van roestvrij staal. Er bestaan speciale mokken voor op reis en de meerderheid van de mokken zijn vaatwasmachinebestendig. Ze kunnen klein zijn en ongeveer 6 gram bevatten of zeer groot met een inhoud van meer dan 20 gram. Er is geen uniek type, stijl, kleur of grootte, dus, wat maakt een mok zo speciaal voor de gebruiker?

Ja, en wel hierom.

Eigenlijk is er niets prettiger dat het vasthouden van een dampende mok koffie. Het is heerlijk om lekker achterover te leunen en de frisse geuren van pas gezette koffie te ruiken die je net ingeschonken hebt. Het kan je kalmeren na een lange dag of geeft je meer energie, zodat je nog meer werk kan afmaken.

Heb je gemerkt dat meer en meer bedrijven gepersonaliseerde mokken weggeven aan hun klanten? Wat is een betere manier om je producten en diensten te adverteren dan door een artikel weg te geven dat iedereen elke dag gebruikt. Dit soort producten zijn verkrijgbaar bij een groot aantal bedrijven die het mogelijk maken om een ​​kleur en een speciaal logo uit te kiezen. En hoe meer gekocht wordt, hoe lager de prijs per stuk.

Veel bedrijven bestellen duizenden om ze als relatiegeschenk te weg te geven.

Er zijn zelfs organisaties die elke werknemer hun eigen koffiemok geven als een prijs of bonus- een ze op die manier te bedanken voor het harde werk dat iedereen het afgelopen jaar heeft gedaan. Dit is slechts een kleine blijk van waardering die werknemers erg op prijs stellen. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt voor promotiereclame.

Decoreren?

Mensen decoreren zelfs met koffiemokken. Ze hebben schappen in hun huis waar ze trots antieke mokken tonen die ware erfstukken zijn of mokken laten zien die ze door de jaren heen hebben verzameld. Er zijn speciale mokhangers die je kunt bevestigen aan de muur, zodat je ze aan hun handvat kunt ophangen en door middel van een patroon hun schoonheid kan tonen. Dit is een goedkope manier van decoreren en tegelijkertijd je verzameling te tonen. Sommige mokken kunnen zelfs souvenirs zijn van plaatsen die de familie in de loop der jaren op vakantie heeft bezocht. Het kan een constante en goedkope herinnering zijn in je huis aan een bijzondere tijd.

Het maakt niet uit wat je liever met koffiemokken doet, of je ze nu gebruikt of wilt laten zien, elke persoon heeft zijn eigen speciale mok -en de hemel verhoede dat deze mok ooit wordt gebroken. Sommige mensen kopen twee dezelfde mokken, als ze eenmaal een favoriete hebben gevonden, voor het geval er één breekt. Als je geen reservemok hebt, kan je altijd een andere kopen, maar deze zal nooit het gevoel en uiterlijk van je favoriete mok kunnen vervangen.

»» bekijk hier de bestverkochte koffiemokken »

 

Op zoek naar het beste apparaat voor je koffie?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo