Siemens koffiezetapparaat overzicht en reviews

Siemens is een begrip op het gebied van huishoudelijke apparaten en in veel huishoudens zal je één of meerdere apparaten van dit merk vinden. Ook op het gebied van koffiezetapparaten zijn ze erg concurrerend en daarom hebben we dit Siemens koffiezetapparaat overzicht gemaakt met de beste modellen in verschillende categorieën.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte siemens koffiezetapparaten volgens:

 

Siemens koffiezetapparaat overzicht

Inbouw Siemens koffiemachine

Deze inbouw koffiemachine van Siemens biedt verschillende soorten koffie, hete melk en heet water. De machine heeft een makkelijk te vullen bak voor koffiebonen en ook een losse bak voor gemalen koffie, wat perfect is voor cafeïnevrije drankjes. Het mooie is ook dat je hem niet aan hoeft te sluiten op het water, aangezien hij een geïntegreerd water bassin heeft.

Deze inbouw koffiemachine heeft verschillende features, zoals een AromaDouble shot die perfect is voor een extra groot of extra sterk kopje koffie. Deze feature geeft extra smaak en sterkte door een compleet nieuw setje bonen te gebruiken. Een andere feature is de SenseFlow. Verschillende soorten koffie vereisen verschillende temperaturen om een perfect resultaat te bereiken. SenseFlow doet dit automatisch, waardoor gebruikers elke keer weer een verrukkelijk kopje koffie krijgen. Tot slot heb je met deze inbouw machine ook makkelijk toegang tot alle onderdelen en je kan ze allemaal loskoppelen en in de vaatwasser stoppen, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn.

LEES OOK: Inbouw koffiemachine kopen tips + TOP 10

 

Siemens koffiezetapparaat TK69009

De nieuwe automatische TK69009 koffiebonenmachine heeft een stijlvol piano zwart design voor Americano, espresso, cappuccino en café latte koffie. Hij heeft een Aroma Whirl brouwkamer voor een optimale smaak, een makkelijk te gebruiken display, koffiegrootte en -sterkte selectie en aanpasbare vermaalinstellingen. Deze koffiemachine heeft ook een Auto Cappuccino melk schuimkop voor cappuccino en café latte en de spuitkop is in hoogte verstelbaar, zodat je alle soorten kopjes eronder kan plaatsen. Het koffiebonen compartiment heeft ruimte voor 250g verse bonen en een afzonderlijke bak voor gemalen koffie. Hij is volledig programmeerbaar met een makkelijk te gebruiken display.

 

Siemens L-serie koffiebonenmachine

Deze koffiebonenmachine van Siemens maakt het mogelijk om de perfecte espresso, cappuccino, latte en americano in je eigen huis te maken. De ‘enkele touch’ functie zorgt ervoor dat je een latte of cappuccino hebt door het indrukken van een enkele knop. Het roomonderdeel zorgt ervoor dat je een perfecte melkschuim krijgt. Siemens heeft er alles aan gedaan om deze machine zo stil mogelijk te maken, zodat je niet het hele huis wakker maakt als je een kopje koffie wilt.

Het SenseFlow systeem zorgt ervoor dat je elke keer van een perfect kopje koffie kan genieten met een hoge energie efficiëntie. Het Aroma druksysteem zorgt voor een perfecte compressie van koffiepoeder voor een optimale extractie. De machine heeft 4 brouwtemperaturen, 4 water hardheid instellingen en een volledig geautomatiseerd schoonmaaksysteem. Hij is tot slot volledig programmeerbaar met een makkelijk te gebruiken display voor de perfecte espresso en de L-serie is ook het snelste ‘eerste kopje’ op de markt.

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte siemens koffiezetapparaten volgens:

Siemens Koffiezetapparaat kopen

 

Siemens Z-Series TK76009GB

Het design van Siemens producten wordt geïnspireerd door hoe ze functioneren, wat resulteert in een perfecte balans tussen een geweldig design en technologie waar je optimaal van kan profiteren. De volledig geautomatiseerde Z-serie koffiebonenmachine is geen uitzondering met een mooi piano zwarte afwerking. De gebruiksvriendelijke functies zorgen voor een latte en cappuccino met de druk van een knop en alle melkdrankjes kan je serveren zonder je kopje of glas weg te halen.

 • Automatische spoeling na elk drankje
 • 4 water hardheid instellingen
 • Enkele touch programma
 • Verwijderbare brouw unit
 • Thermisch geïsoleerde melkbak
 • Digitaal display
 • Energiebesparende functie met fluisterstil gebruik

 

Siemens Supresso koffiebonenmachine TK58001

De compacte Siemens Surpresso machine maakt het mogelijk om de perfecte espresso, cappuccino en latte in je eigen huis te maken met de AromaWhirl brouwkamer voor een optimale smaak en een melk schuimsysteem voor perfecte resultaten. De machine is volledig programmeerbaar met een gebruiksvriendelijk display. De features van de Surpresso zijn als volgt:

 • Thermoblock systeem
 • Waterniveau indicator
 • Aparte bak voor gemalen koffie
 • Ontkalken in één stap
 • Digitaal display
 • 250 gram koffiebonen compartiment

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte siemens koffiezetapparaten volgens:

 

Een overzicht van alle Siemens koffiezetapparaat reviews op VivaKoffie

 

Nog twijfel? Ga direct naar:

Meer reviews? Bekijk:

»» Direct naar alle test koffiezetapparaten reviews