Koffiebonen met wijnsmaak

Ben je een liefhebber van zowel koffie als wijn? Dan zal het drankje waar we het vandaag over hebben mogelijk het beste van beide werelden bieden.

Een café in Californië is verantwoordelijk voor de totstandkoming van dit unieke mengsel. Het duurde tweeënhalf jaar voordat ze het geperfectioneerd hadden, waarbij ze de hulp kregen van een maestro op het gebied van koffie branden.

Velen hebben geprobeerd om de twee ingrediënten met elkaar te combineren, maar niemand tot nu dus kon wijn succesvol mengen met koffie. Dit wordt gedaan door gedroogde koffiebonen in wijn te laten weken voor ze te branden. De koffie kan op elke manier gedronken worden, maar de beste resultaten worden bereikt wanneer je het melk met serveert.

Deze koffie heeft niet alleen een geweldige smaak, maar kan ook nog eens goed voor je gezondheid zijn. Zowel koffie als wijn bevatten antioxidanten, welke volgens onderzoek kanker bestrijden. Deze combinatie betekent dat je een dubbele shot met antioxidanten krijgt.

Het is ook belangrijk om op te merken dat het meeste van de wijn verdampt tijdens het branden, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je dronken wordt.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo