Paddenstoelen koffie

Paddenstoelen koffie is niet alleen iets dat nu een trend begint te worden, maar het is ook een superfood.

De persoon die deze vreemde combinatie heeft bedacht is een Finse man die Tero Isokauppila heet. Hij beweert dat je met zijn combinatie de gezondste koffie ter wereld krijgt, maar is dit ook echt zo of alleen maar een bewering om zijn drankje verkocht te krijgen? De paddenstoelen koffie wordt gemaakt van Matsuka paddenstoelen en koffiebonen, waardoor je nog steeds voor het overgrote deel een koffiesmaak hebt, wat het drankje makkelijk om te drinken zou moeten maken.

Laten we nu eens kijken naar die bewering van gezondste koffie ter wereld. Tero beweert dat deze paddenstoelen koffie je productiviteit kan vergroten, waardoor het handig is voor je normale werkdag, maar hij claimt ook dat de koffie niet de normale negatieve bijwerkingen heeft. Dit is echter niet al het positieve dat dit drankje heeft, het schijnt ook erg goed te zijn voor het bestrijden van slapeloosheid en angstgevoelens.

Het lijkt dus een geweldig drankje te zijn, maar misschien zorgen de paddenstoelen wel voor een andere smaak. We laten de keuze aan jou over of je het wel of niet wat vindt …

 

Ontdek hier nog meer koffie recepten

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo