Top 3 voordelen van een koffiepauze

Koffiepauzes zijn de beste momenten van mijn dag. Als je net als ik bent, zijn koffiepauzes een deel van je dagelijkse routine geworden. Even rust nemen voor een kopje koffie is een soort minivakantie, wat ik daarvoor ook aan het doen was. Voor mij heeft deze routine allerlei voordelen die mijn lichaam, geest en relaties versterken.

 

Top 3 voordelen van koffiepauze

Lichaam

Zoals je weet is koffie de beste drank ooit, en heeft het dus ook allerlei eigenschappen die onze gezondheid in stand helpen houden. Koffiepauzes versterken de koffie-antioxidanten in ons lichaam. De anti-oxidanten in koffie hebben talloze voordelen voor de gezondheid. Als je dus optimaal voor je lichaam wilt zorgen terwijl je toch iets wilt drinken dat geweldig smaakt, neem dan tijdens je volgende werkpauze een kop koffie.

 

Geest

Cafeïne staat erom bekend dat het je helder helpt denken en je vaardigheid om informatie op te nemen vergroot. Een koffiepauze is daarom niet alleen op het moment zelf prettig, maar heeft ook voordelen voor later op de dag, doordat je mentaal efficiënter wordt. De volgende keer dat je de naam van een collega niet kunt onthouden, is het dus tijd voor een kwartiertje koffiepauze.

 

Relaties

Zoals je weet maakt koffie je een beter persoon en helpt het je zo om goede relaties op te bouwen en in stand te houden. Ik ken geen betere manier om tijd met vrienden door te brengen dan met een lekkere kop koffie. Koffie stimuleert conversaties en geeft je een beter humeur terwijl je ervan geniet. Volgende keer dat iemand met je wil afspreken, kun je dus het beste naar je lokale cafeetje gaan – of beter nog, maak thuis een espresso of koffie!

 

Wat zijn jouw redenen om een koffiepauze te nemen?

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo