Van Wessel Koffie

Van Wessel Koffiebranders: échte passie voor koffie! Thuis, op kantoor of in uw winkel.

Onze zintuigen zijn elke dag gefocust op het product waar wij onmiskenbaar een geweldige passie voor hebben: koffie!

Van Wessel Koffie logoWij voorzien iedere dag via de groothandel Van Wessel Koffie en Koffiesalon Koppie Koppie de consument en de zakelijke gebruiker van een heerlijke kop koffie en de beste espressomachine.

De koffie in het bedrijfsleven en horeca is in het algemeen behoorlijk goed en soms zelfs heel goed. En wat je vaak ziet, is dat goede koffie voor de gasten deel uitmaakt van een prettige, warme uitstraling in de zaak.
Elke ondernemer die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan, schenkt koffie van goede kwaliteit.

 

Koffie in het MKB kan veel beter.

Hoe positief Van Wessel Koffiebranders is over de gemiddelde kwaliteit van koffie in de horeca, des te zorgelijker kijken ze wanneer het onderwerp koffie in het MKB aan de orde komt. “De goede bedrijven uiteraard niet te na gesproken, verbazen wij ons in het algemeen over de kwaliteit van de koffie in bedrijven. Vaak staat er een slecht apparaat dat gevuld wordt met gevriesdroogde koffie. Die is goedkoper dan bonenkoffie, maar dat proef je dan ook. En, hoewel, goedkoper? Dat is een grote misvatting. Als je je personeel goede koffie laat drinken, vertaalt zich dat in een goede sfeer en productiviteit. En als je je klanten een inferieur kopje voorzet, dan zal dat de relatie niet ten goede komen. En dan hebben wij het maar liever niet over het akelige plastic bekertje. Het positieve effect van goede en goed geserveerde koffie wordt te vaak en te zwaar onderschat.”

 

Eigen koffielabel en de beste machines. 

Voor ondernemers die het belang van goede koffie in hun bedrijf onderkennen, is Van Wessel Koffiebranders de aangewezen partij om eens mee van gedachten te wisselen. Want Van Wessel maakt van een ondergeschoven koffie-kindje een volwaardig onderdeel van een serieuze bedrijfsvoering. “Voor de bonen die we uitzoeken, staat altijd de smaak voorop. Daarvoor selecteren we de beste Arabica-bonen, die de koffie een zachte en volle smaak geven, zoals Nederlanders koffie het liefste drinken. Maar met goede koffie ben je er niet. Daarom leveren we koffiemachines van de beste kwaliteit, van de merken Jura, Nivona, Belmoca, Ascaso en Quickmill. Daarbinnen is veel keuze in formaten en mogelijkheden, zodat wij voor elke klant een passende machine kunnen leveren. Die machines zetten we uiteraard niet zomaar neer; we zorgen voor een goede afstelling naar wens en wil men later nog een aanpassing, dan is dat geen probleem. Daarbij kan de klant op elk moment bellen, want wij vinden dat je niet zonder koffie kunt zitten. Service op welk gebied dan ook vinden wij overigens sowieso van het grootste belang. Dat onderscheidt ons van de grote leveranciers.”

 

Samen concepten bedenken. 

Bij Van Wessel Koffiebranders is er meer dan geweldige koffie en prachtige machines.
Wij leveren ook accessoires zoals servies, desgewenst met bedrijfslogo. Daar houdt het echter niet mee op, want samen met de ondernemer in kwestie bedenken we concepten met betrekking tot bijvoorbeeld de inrichting van een koffiehoek met bijbehorende meubelen die we bij kunnen leveren. Dat geldt niet alleen voor individuele bedrijven maar ook voor filiaalbedrijven zoals winkelketens.”

Van Wessel Koffiebranders: leverancier van koffie, machines, accessoires en concepten van topkwaliteit.

 

Koffiemachines

Met goede koffie bent u er nog niet.

beste melitta koffiemachine kopen gidsDaarom leveren we koffiemachines van de beste kwaliteit, van de merken Melitta, Jura, Ascaso,Quickmill en Animo.
Daarbinnen is veel keuze in formaten en mogelijkheden, zodat wij voor elke organisatie de beste koffiezetapparaat kunnen leveren.

Die machines zetten we uiteraard niet zomaar neer; we zorgen voor een goede afstelling naar wens en wil men later nog een aanpassing, dan is dat geen probleem. Hierin streven wij naar de perfecte combinatie koffie en machine.

Daarbij kan de klant op elk moment bellen, want wij vinden dat je niet zonder koffie kunt zitten.
Service op welk gebied dan ook vinden wij overigens van het grootste belang. Dat onderscheidt ons van de rest van de leveranciers.

Voor wie een koffiemachine met Van Wessel-koffie wil proberen, zet Van Wessel er graag een neer voor een gratis proefperiode. “Graag zelfs, want wij vertrouwen erop dat die machine de deur dan niet meer uitgaat.

Klik op het merk in het menu voor meer informatie over de machines die wij leveren

 

Jura

De professionele IMPRESSA X-serie is special ontworpen voor gebruik op kantoor en in de horeca:
Display dialoog systeem, individuele programmeermogelijkheden, groot waterreservoir en grote koffieresidubak. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende types. Selecteer hieronder de machine waarover u meer wilt weten.

 

Melitta

melitta logo wie is melittaMelitta is leverancier van zowel filterkoffiemachines als half-en volautomatische espressomachines.
Van Wessel Koffiebranders levert Melitta apparatuur aan horecabedrijven, cateraars, hotel/restaurants en daarnaast ook aan het bedrijfsleven en instellingen.

De technische dienst verzorgt daarbij het preventieve en correctieve onderhoud van de machines. Door kenmerken als kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand aanbieder van volautomatische koffiemachines.

Wij adviseren u graag over de juiste koffieautomaat, klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

Illy

Om thuis en op het werk een perfecte espresso te drinken heb je een perfecte machine nodig: Francis Francis! Door de combinatie van stijlvol design met geavanceerde technologie, is Francis Francis zowel een lust voor het oog als een genot voor je overige zintuigen.

 

Koffie

Van Wessel KoffieVoor consumenten en ondernemers die het belang van goede koffie thuis maar ook in hun bedrijf onderkennen, is Van Wessel Koffiebranders de aangewezen partij om eens mee van gedachten te wisselen. Want Van Wessel maakt van een ondergeschoven koffie-kindje een volwaardig onderdeel van een serieuze bedrijfsvoering. Voor de bonen die we uitzoeken, staat altijd de smaak voorop. Daarvoor selecteren we de beste Arabica-bonen, die de koffie een zachte en volle smaak geven, zoals Nederlanders koffie het liefste drinken.

 

Espresso

Met deze melange van 100% arabica bent u in het bezit van een topmelange. Bijzonder smaakvolle bonen van Amerikaanse en Afrikaanse bodem vormen de basis van deze heerlijke koffie. Cremelaag en smaak zijn mooi in balans en de bonen zijn evenwichtig bruin. Ook bij een lange koffie blijft de cremelaag mooi behouden

 

Lungo

Onze lungo is een zorgvuldig gekozen koffie opgebouwd uit 100% arabica bonen. De arabica’s komen uit de hooglanden van centraal America en zuid-America (bijv. Mexico, Columbia en Peru). De  opbouw van de cremelaag is echte klasse; kwaliteitskoffie is het resultaat. Perfect van kleur en geur, geeft van minuut tot minuut zijn smaak prijs.

 

Decafe

Onze decafe is een zorgvuldig gekozen koffie opgebouwd uit 100% arabica bonen. De arabica’s komen uit de hooglanden van centraal America en zuid-America (bijv. Mexico, Columbia en Peru). De  opbouw van de cremelaag is echte klasse; kwaliteitskoffie is het resultaat. Perfect van kleur en geur, geeft van minuut tot minuut zijn smaak prijs.

 

Biocafé

Uitgebalanceerde, biologische koffie van superkwaliteit. 100% arabica, afkomstig uit diverse hooggebergten. De planten krijgen ruim de tijd om volwassen te worden waardoor de natuurlijke suikers in de koffiebonen zich ten volle kunnen ontwikkelen. Zo ontstaat een koffie met een rijke, intense en kruidige smaak. Voorzien van EKO keurmerk.

Vivakoffie
Logo