5 redenen om een kantoor koffiemachine te kopen

Een kop koffie in de morgen is voor veel werknemers de beste manier om hun dag op het kantoor te beginnen. De meeste kantoren hebben al een koffiezetapparaat, zoals een filtermachine, cafetière of een espressomachine. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een geautomatiseerde kantoor koffiemachine te kopen. Dit zijn 5 goede redenen daarvoor:

 

1. Het gemak

Werknemers hebben koffie in de morgen nodig en snel. Met een geautomatiseerde kantoor koffiemachine hoef je je niet druk te maken over het vermalen van de koffie, het voorbereiden van de machine, te wachten tot de koffie gezet is, het koffieapparaat te spoelen… En niemand vind het fijn om een machine schoon te maken.

 

2. De smaak

Een goede koffie met een oude machine maken vereist aardig wat kennis van het apparaat, zoals de soort bonen die gebruikt moeten worden en de tijd die nodig is voor het brouwen, maar uiteindelijk is het allemaal een kwestie van geluk. De ene dag krijg je een goed, sterk kopje koffie, maar op een andere dag krijg je met dezelfde formule een smakeloze, bruine vloeistof. Was het de bonen? Of misschien het water? Wat maakt het uit? Met een geautomatiseerde kantoor koffiemachine kan je er zeker van zijn dat elke dag een lekker sterk kopje koffie krijgt waar je van kan genieten. Je hebt totaal geen magische vaardigheden nodig!

Beste Kantoor Koffiemachine kopen

 

3. Productiviteit

De wetenschap heeft bewezen dat koffie de productiviteit verhoogt. En werknemers zijn er ook nog eens gek op. Een recent onderzoek liet zien dat 89% van de werknemers denkt dat een kopje koffie hun hele werkdag kan verbeteren. Maar het gaat niet alleen om de extra energie. Hetzelfde onderzoek liet ook zien dat een goede koffiepauze hen de mogelijkheid geeft om op een meer informele manier met hun bazen te communiceren en het te hebben over het werk van collega’s van andere afdelingen. Het is een geweldige manier om mensen samen te brengen en de werksfeer te verbeteren.

 

4. Return on investment

Dit is een minder duidelijk argument, maar eentje die niet over het hoofd gezien zou moeten worden door managers. Denk eens aan de tijd die je zal besparen als werknemers niet elke keer tijdens hun pauze naar het café aan de overkant van de straat gaan voor hun kopje koffie. Of de kosten van elke dag koffie naar je kantoor laten brengen. Verloren tijd betekent ook dat geld verloren gaat, maar het gaat niet alleen om de directe verliezen. Werknemers die goede koffie drinken zijn productiever, wat inhoudt dat ze meer werk af kunnen maken. Een geautomatiseerde kantoor koffiemachine kopen is niet een kostenpost, maar een investering in je meest waardevolle bezit, je werknemers.

 

5. Doe het ook voor je klanten!

Statistieken laten zien dat één op de twee Nederlanders elke dag een kopje koffie drinkt. Je werknemers houden van goede koffie, maar dat geld ook voor je klanten tijdens een vergadering. Beeld je eens in dat je hen een flauwe, smaakloze koffie geeft. Dat zal niet echt helpen om de deal rond te krijgen of wel? Een goede kop koffie zou een aangename verrassing zijn die het imago van je bedrijf kan verbeteren.

Kantoor Koffiemachine kopen

Conclusie wel of niet een kantoor koffiemachine kopen?

Dit zijn uiteraard niet de enige redenen om een geautomatiseerde kantoor koffiemachine te kopen, maar wel de belangrijkste. Heb je nog meer redenen nodig om deze investering te maken?

Direct naar:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo