5 romantische manieren om een koffieliefhebber te laten zien hoe je je voelt

Uit eten en een film? Jongens (en meisjes) je kan veel beter dan dat doen. Het is ongetwijfeld leuk, maar het is niet een onvergetelijke romantische ervaring. Het zal iemand je niet verliefd op je maken.

Maar weet je wat dat wel doet? Een gedeelde passie, vooral als het een eentje is waarbij je zintuigen gestimuleerd worden. Dus we hebben vijf manieren in dit artikel opgenoemd om iemand precies te laten zien hoe je over hem of haar voelt en dit allemaal geïnspireerd door koffie.

 

Maak koffie op bed

Het maken van een kopje koffie voor iemand is iets heiligs. En je andere helft iets op bed brengt, dan maakt het het nog meer speciaal. Er is niets beters dan wakker te worden door de verrukkelijke aroma van koffie en de persoon waar je van houdt.

Volgens experts creëert voedsel en ook koffie een reactie in je lichaam. Die reacties geven je een goed gevoel en vol met leven en plezier en dat is precies het gevoel dat liefde je zou moeten geven.

Als je niet een ochtendmens bent, dan moet je mogelijk alles de avond daarvoor klaar maken, maar we weten allemaal dat je favoriete koffieliefhebber het verdiend. Koop speciale koffie en bereidt het in een cafetière en serveer dit met een heerlijk ontbijt. Wat maakt de drukte in de ochtend uit wanneer je van een lekker kopje koffie kan genieten met je partner?

 

Kies voor een date in een café

Laten we eerlijk zijn, koffie speciaalzaken zijn de beste plaats om diep in de ogen van elkaar te staren tijdens een gesprek. Nog beter is dat je je geen zorgen hoeft te maken over welke vork je moet gebruiken. Om deze optie echt geweldig te maken moet je je telefoon uitzetten, de latte art foto overslaan en gewoon een moment genieten met je speciale persoon.

 

Koffie proeven

Koffie proeven heeft iets dat sensueel is (afgezien het slurpen uiteraard). Alleen maar focussen op onze zintuigen helpt ons om op nieuwe manieren naar onze partner te kijken.

Als dit je eerste keer is, koop dan wat fruit, chocolade en specerijen voor jullie beide om te proeven. Terwijl je je bekend maakt met deze smaken en geuren, kan je ze vergelijken met verschillende koffieprofielen.

En als jullie dit al eerder gedaan hebben? Koop dan verschillende soorten koffies voor deze speciale dag. Geniet van de zoetheid, zuurheid, mondvol, balans en meer. Let op je zintuigen en deel het moment met je partner.

 

Volg samen een workshop

Samen een nieuwe vaardigheid leren, helpt jullie om met elkaar te verbinden via gedeelde ervaringen. En gelukkig is er altijd meer om te leren over koffie. Nieuwe koffie zet methodes, thuis koffie branden, latte art, etc. Jullie kunnen samen een keuze maken.

Een lokale koffie speciaalzaak biedt mogelijk korte workshops of je kan je favoriete barista vragen om bij jullie thuis langs te komen om les te geven. Als je al een expert bent, waarom speel jij dan niet de instructeur en geef je je favoriete student(e) een speciale behandeling?

latte art

 

Maak een koffie en chocolade diner

Uit eten en een film is misschien een cliché waar we zo langzaam aan mogelijk moe van worden, maar een romantische avond? Er is niks leukers dan dat. Ga nog iets verder en maak een avondeten vol met lustopwekkers (en daarmee bedoelen we koffie en chocolade).

Koffie en varkenshaas lijkt misschien een rare combinatie, totdat je inbeeld dat de smaak van dat sappige varken versterkt wordt met een beetje koffie, bruine suiker, zwarte peper en chili. Een pruim, appel en rode wijn saus over de varkenshaas gegoten zou het perfect maken. Of wat dacht je van een verrukkelijk dessert? Een romige tiramisu gemaakt met speciale koffie en cacao zal ieders hart overwinnen.

Onze dag moet beginnen met koffie of chocolade en als we bij een date beide krijgen, dan zijn we direct smoorverliefd. Dus steek wat kaarsen aan, zorg voor wat zachte achtergrond muziek en verras je partner.

De beste expressie van liefde is niet een duur cadeau. Het is simpelweg delen wat belangrijk voor ons is. En als koffie je eerste liefde is (we bedoelde tweede liefde), dan zijn er genoeg manieren om iemand te laten zien hoe je je voelt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo