Coole cadeau ideeën voor koffieliefhebbers

Heb je koffieliefhebbers in gedachten die een geweldig cadeau verdienen? Wil je graag dat ze elke keer aan je denken wanneer ze een kopje koffie drinken? Nou, lees dan zeker verder, aangezien we een lijstje hebben gemaakt met de beste cadeau ideeën, zodat je een goed geïnformeerde beslissing kan maken wat het beste voor hen is. We zijn er zeker van dat de zes cadeau ideeën in dit artikel ongetwijfeld op prijs gesteld zullen worden.

 

6 cadeau ideeën voor koffieliefhebbers en drinkers

Baratza Virtuoso koffiemolen

Baratza Virtuoso koffiemolen[Lees hier onze uitgebreide Baratza Virtuoso review] De Baratza Virtuoso is een extreem diverse koffiemolen die je meerdere aanpassingsmogelijkheden biedt om de koffiebonen precies te malen zoals je wilt. De koffiemolen heeft 40 instellingen om je koffie consistent fijn te malen, wat uitermate geschikt is voor espresso’s. En het beste van alles? Hij maalt uniform met de gebruikte instelling, zodat je met ieder kopje dezelfde resultaten bereikt (dit is het geval bij zowel grof als fijn).

Dus wat maakt deze koffiemolen zo efficiënt? Nou, hij heeft een efficiënte DC motor om je bonen koel te houden, zelfs tijdens langdurig malen. Daarnaast heeft hij elektrische en versnellingssnelheid vertragers, welke zorgen voor een soepele bonen toevoer, terwijl het geluid ook verlaagd wordt.

Op het gebied van het exterieur heeft de Baratza Virtuoso een gegoten toplaag, welke niet alleen toegevoegd is voor esthetische redenen, maar ook voor wat extra gewicht zorgt, waardoor de koffiemolen stabieler staat.

Als je een espresso liefhebber een cadeau wilt geven, dan is de Baratza Virtuoso ideaal.

»» bekijk hier de prijs & gebruikersreviews »

 

Spiller & Tait Signature Blend

Spiller Tait Signature BlendGeen idee wat je een koffieliefhebber moet geven? Probeer ze dan blij te maken met de Spiller & Tait Signature Blend. Deze koffie heeft een geweldige smaak die tot stand is gekomen door het gebruik van de beste Arabica bonen. Deze bonen komen uit Brazilië, Columbia, Kenia, Indië en Ethiopië, wat de blend een premium kwaliteit geeft.

De koffie heeft een onvergetelijke smaak en is geschikt voor alle koffiemachines, zoals percolators, filters en pistons. Om de versheid en aroma te behouden wordt Spiller & Tait Signature regelmatig door koffie experts gebrand in kleine hoeveelheden, welke de waarde van goed gebrouwen koffie bieden begrijpen.

 

Chemex koffiemaker

Chemex koffiemachineAls je een koffieliefhebber een elegant cadeau wilt geven, dan is de Chemex koffieapparaat een van de beste keuzes. Deze koffiezetter heeft een goed gepolijste houten kraag en een leren band om hem een van de best ontworpen producten te maken die je vandaag de dag tegen zal komen. Deze gadget is erg makkelijk om te gebruiken, vooral als je Chemex filterhouders hebt.

De Chemex koffiezetter heeft een capaciteit van 900ml en biedt dus genoeg koffie voor een gemiddelde familie. Hij is makkelijk om af te wassen en kan zonder problemen tientallen jaren gebruikt worden. De ontvanger van dit cadeau zal ongetwijfeld verliefd worden op de koffie die uit deze machine komt. (lees ook: hoe chemex koffie zettten)

Vergelijk prijzen nu bij:

 

 

Aerobie AeroPress koffiemachine

Aerobie AeroPress koffiemachineIedereen die de Aerobie AeroPress heeft gebruikt om zijn/haar koffie te gebruiken, zal het er over eens zijn dat hij koffie met een geweldige smaak kan maken. De koffiemachine maakt gebruik van een snel en volledig inlevend brouwproces om een heerlijke koffie met volle smaak en geen bitterheid te maken. En het beste van alles? Hij is super snel, waardoor je binnen een minuut drie overheerlijke kopjes koffie kan maken. Hij heeft micro filters die ervoor dat er geen koffiedik in je kopje komt. Daarnaast heeft hij ook een geweldig design dat erg makkelijk om schoon te maken is.

De koffie die gemaakt wordt met deze brouwer is vrij van BPA en ftalaat, wat hem een van de veiligste koffiemachines op de markt maakt. En als je de voorkeur geeft aan lichtere en meer compacte cadeaus, dan is de Aerobie Aeropress een van de meest geschikte cadeaus.

»» Winkel voor de AeroPress

 

Hario roestvrij stalen koffie kan

Hario koffie kanDe roestvrij stalen koffie kan van Hario is nog een geweldig cadeau die je aan een persoon kan geven die van koffie houdt. De kan heeft een lange nauwe tuit zodat je de koffie makkelijk in een kopje kan gieten, terwijl tegelijkertijd ook spattend water tijdens het zetten van koffie geminimaliseerd wordt. Dit maakt het een van de beste kannen om koffie te zetten door water over de gemalen bonen te gieten.

Waar jij (en de persoon die het cadeau in ontvangst neemt) mogelijk het meest van onder de indruk zal zijn, is het feit dat je de kan rechtstreeks op verscheidene fornuizen kan zetten, zoals elektrische, inductie en gasfornuizen.

En net zoals de naam aangeeft heeft deze kan een roestvrij stalen behuizing, terwijl de draaiknop en deksel gemaakt zijn van fenol formaldehyde. Hij is makkelijk om te gebruiken en schoon te maken.

 

Contigo Autoseal vacuüm geïsoleerde beker

Contigo Autoseal vacuüm geïsoleerde bekerMet een Contigo Autoseal vacuïm beker kan je overal naartoe gaan met je favoriete drankje, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over knoeipartijen en een lekkende deksel. Dit komt omdat de beker een gepatenteerde automatisch sluitende deksel heeft, welke volledig lekbestendig is wanneer je hem niet gebruikt. En wanneer je hem wel gebruikt, dan sluit de beker automatisch tussen elk slokje om ervoor te zorgen dat je niet knoeit.

De mok is gemaakt van de nieuwste vacuüm geïsoleerde technologie, welke helpt om je drankje zo’n 4 uur warm te houden, terwijl koude drankjes zo’n 12 uur koel blijven. De behuizing van de beker heeft zo’n vorm, dat je hem makkelijk vast kan houden terwijl je hem in je hand houdt. De deksel kan zonder problemen in de vaatwasser gedaan worden.

»» bekijk hier de prijs & gebruikersreviews »

 

Conclusie

Met deze zes ideeën waar je uit kan kiezen hopen we dat het nu makkelijker voor je is om het juiste cadeau uit te kiezen voor je vriend(in), familielid of collega die zo gek op koffie is. Wees lief voor ze en ondersteun ze in hun gewoonte.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo