Koffie bereidingsmethodes voor luie personen

Wij kennen een vriend die van koffie houdt, maar het thuis niet bereidt. Nou, eerlijk gezegd kennen we verschillende vrienden die bij die omschrijving passen. Ze geven veel geld uit in cafés. Koffie zetten is voor hen te veel werk. Hen proberen ervan te overtuigen dat het gebruik van een AeroPress of de Bonavita Dripper gemakkelijk is, is tijdverspilling. Ze willen gemakkelijk en identificeren zichzelf als lui.

Dit zette ons aan het denken over welke bereidingsmethoden het gemakkelijkst zijn. Ze gaan geen koffiemolen kopen of iets dat ruimte op het aanrecht in beslag neemt en hen eraan herinnert dat ze lui zijn. Het moet zo gemakkelijk mogelijk zijn, terwijl het tegelijkertijd goed genoeg moet smaken om met het lokale café te kunnen concurreren.

We hebben verschillende bereidingsmethodes bekeken en volgens ons zijn dit de beste voor luie personen.


 

Nieuwste generatie oploskoffie

douwe egberts oploskoffieOploskoffie is de laatste jaren sterk veranderd. Het is een stuk beter geworden. Deze markt is niet langer alleen een markt voor oude slecht smakende blends.

Verscheidene bedrijven maken oploskoffie van smaakvolle koffie – met inbegrip van het hoogwaardige single origin aanbod. De nieuwe generatie oploskoffie is niet goedkoop, maar in vergelijking met een café bespaar je tijd en geld.


 

Koffiezakjes

Er zijn veel minder thee- dan koffiewinkels. Een van de redenen is waarschijnlijk dat het bereiden van thee thuis zo gemakkelijk is, dat het rechtvaardigen van een dagelijkse of meermaals per dag gewoonte moeilijker wordt.

koffie theezakje

Verschillende bedrijven hebben daar aan gedacht en een koffie ontwikkeld die je met een theezakje zet. Voeg gewoon heet water toe, laat het een paar minuten weken en verwijder het koffiezakje.


 

Vloeibare koffiecups

Koffiecupmachines zoals die van Nescafé maken het bereiden van koffie gemakkelijk, maar ze zijn niet geweldig. Bovendien nemen ze ruimte op het aanrecht in beslag. Er zijn ook zorgen over bacteriën en schimmels, als ze niet regelmatig worden gereinigd. De meeste mensen zullen hun koffie-uitrusting schoonmaken, maar dit artikel is voor de luie koffiedrinker. Het moet makkelijker zijn.

Bereidingsmethodes voor luie koffiedrinkers vloeibare koffiecups

Nou, Caffè di Artisan heeft het probleem opgelost. Ze creëerden geconcentreerde koffiecups. Nu heb je niet eens een machine nodig. En omdat je de koffiecups in een lade kunt doen, is er geen aanrechtruimte nodig. Caffè di Artisan maakt koffie voor alle soorten koffiedrinkers. Voeg gewoon warm water toe of koud water als je ijskoffie-ervaring wilt hebben.


 

Cold brew koffie

Ook al lijkt koud bereide koffie in eerste instantie misschien niet iets wat een luie koffiedrinker zou bereiden, hebben we hem toch op de lijst gezet. Als je namelijk in een keer genoeg zet, dan hoef je misschien maar een keer per week de koffie te zetten.

Cold brew koffie zetten

Normaal gesproken adviseren we om een fatsoenlijke koffiemolen te kopen en koffie te malen vlak voordat je gaat brouwen. Cold brew is echter erg vergevingsgezind. Je kan gewoon voorgemalen koffie kopen of koffiebonen vers laten malen in een koffiespeciaalzaak en dat gebruiken zonder al te veel smaakverlies.


 

Conclusie

Bereidingsmethodes voor luie koffiedrinkers Zelfs de meest luie koffiedrinker kan thuis nog steeds heerlijke koffie zetten. De bovenstaande bereidingsmethoden zijn eenvoudig te gebruiken en nemen weinig of geen ruimte in beslag.

LEES OOK:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Vivakoffie
Logo